Hazal Filiz Küçükköse itirafıyla şaşırttı! Hayalindeki rolü açıkladı

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, alışveriş yapmak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Küçükköse, yapımcıların kendisine hep aynı tarz roller teklif etmesinden muzdarip olduğunu söyleyip "Ajanı canlandırmak istiyorum" diyerek şaşırttı. İşte güzel oyuncunun dobra açıklamaları...

Google Haberlere Abone ol
Hazal Filiz Küçükköse itirafıyla şaşırttı! Hayalindeki rolü açıkladı

Hazal Filiz Küçükköse bazen karakterlerin oyuncuların üzerine yapıştığını ve bu durumu yaşadığını ifade eden  gönlünün aksiyondan yana olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Ben her türlü karakteri oynarım ama bir karakteri çok iyi oynadığınız zaman üzerinize yapışıyor. Yapımcılar da insanların etkilenme gücünü görünce önyargılı davranıyorlar. Pandemiden sonra gelen tüm teklifler bu çizgideydi. Bunu kırmaya çalışıyorum. Aksiyon işi olabilir. Hatta vurdulu kırdılı, ajan işi olsun isterim. Adrenalin tutkunuyum!"

'Ciddi kazalar geçirdim'

Küçükköse adrenalin tutkunu olmasına rağmen şimdiye kadar ciddi sayılabilecek kazalar geçirdiğini de sözlerine ekleyip "Bir boksör kırığı var elimde, boks yaptığım dönem oldu. Teknik olarak yanlış vurduğum için elimde böyle bir kırık oluşmuştu.

Board yaparken de ciddi bir kaza geçirdim. 'İyi kayıyorum' derken buz olan kısma geldim, kontrolümü kaybettim. Orada bir kaya varmış, görmedim. Kafa üstü arkaya doğru çarptım. Bu nedenle cerasetim kırılmıştı. Şimdi daha temkinliyim" diye konuştu.

'Eğer 'ben oldum' dersen...'

Küçükköse, "Oyunculukta hiç 'ben oldum' diye düşünceye kapılıyor musunuz?" sorusuna ise "Hiçbir zaman 'ben oldum' diye düşünmedim. Uzun bir yol, duraksamaları olan yada yokuş aşağı indiğin, bazen daha hızlanıp yavaşladığın zamanları var. Ben hep olgunlaşmaya ve işimde iyi olmaya çalışıyorum" yanıtını verdi. (Snob)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin