Hayvanseverler müjde, Petzoo Eurasia başlıyor!

Hayvanseverlerin sabırsızlıkla beklediği, Türkiye’nin en renkli fuarı Petzoo Eurasia, 21Ekim Perşembe günü 8. kez kapılarını açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hayvanseverler müjde, Petzoo Eurasia başlıyor!

Hayvanseverlerin sabırsızlıkla beklediği, Türkiye’nin en renkli fuarı Petzoo Eurasia, 21Ekim Perşembe günü 8. kez kapılarını açıyor. Kedi-köpek-kuş-balık güzellik yarışmaları, çeşitli showlar, evcil hayvan defileleri, ırk yarışmaları, pet kuaförleri yarışması, AFAD kurtarma köpekleri ve K9 güvenlik köpekleri gösterileri ve derneklerle federasyonların düzenleyeceği özel etkinliklerle rengarenk görüntülere sahne olacak fuar ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Hayvanseverler müjde, Petzoo Eurasia başlıyor!

Kedi, köpek, kuş, balık gibi birçok evcil hayvan türüne dair en yeni ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuarda mama, yem, oyuncak, kozmetik, bakım ürünleri, destekleyici sağlık ürünleri, kum, akvaryum, temizlik ürünleri, evcil hayvanlar için tasarlanan kıyafetler, aksesuarlar benzeri çeşitli ürün ve malzemeler hayvan sahiplerinin beğenisine sunulacak.

Hayvanseverler müjde, Petzoo Eurasia başlıyor! - Resim : 2

 EVCİL HAYVAN SAHİPLERİNİN HAYATI KOLAYLAŞACAK

Ulusal Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda tüm evcil hayvanların ve evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak pek çok yeni ürün ve hizmet tanıtılacak. Türkiye’nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı olan Petzoo, 2012’den bugüne kadar 650’nin üzerinde katılımcı firmayı ve yaklaşık 190.000’e yakın yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayarak pet sektörünün buluşma noktası oldu. Petzoo Eurasia Uluslararası Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı, 21-24 Ekim 2021 tarihlerinde 4 gün boyunca 11.00-19.00 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ziyaret edilebilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin