Hayranlarını şoke etti. Bitkilerini regl kanıyla suladığını itiraf etti ve sebebini açıkladı. Jessica McKasson'dan şoke eden açıklama

Jessica McKasson, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Gelen son açıklama ise oldukça şaşırtıcı. Çünkü sosyal medyadan yaptığı açıklamada bitkilerini regl kanıyla suladığını itiraf etti ve bunun nedenini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hayranlarını şoke etti. Bitkilerini regl kanıyla suladığını itiraf etti ve sebebini açıkladı. Jessica McKasson'dan şoke eden açıklama

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine Jessica McKasson son açıklamasında regl kanını biriktirdiğini söyledi. Regl kanıyla bitkileri suladığını ifade eden McKasson, “Bitkileri regl kanımla sularım. Bu durum dünyayla yeniden bütünleştiğim anlamına geliyor” dedi.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda özellikle adet olduğu dönemlerde sancılı ve ağrılı günler geçirdiğini belirten McKasson yaptığı araştırmalarda rahmin önemini okuduktan sonra kendi bedeniyle barışmaya karar verdiğini söyledi.

Bedeniyle yeniden bağlantı kurmak için kendisine özel bir rutin gerçekleştirdiğini söyleyen McKasson, “En acılı ve ağır dönemleri yaşardım. Kendimi rahmimi işitmeye başladıktan sonra onun isteklerine kulak verdim. Regl kanımı bitkileri sulamak için biriktirmeye başladım. Aylık akışımı kutluyorum” dedi.

Eskiden oldukça sancılı ve ağrılı geçen regl dönemlerinin artık ağrısız olduğunu dile getiren McKasson, “Kanımı adet kabımda toplayıp bir şişeye boşaltıyorum. Sonra suyla seyreltiyorum. Böylece tabiat anaya şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten doğanın bize verdiği en güzel hediye” dedi.

Etiketler regl bitki
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin