Hayranları hastaneye akın etti. Zonguldak'ta rap şarkıcılarını taşıyan minibüs kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konser vermek üzere gelen rap şarkıcıları "Canbay" ve "Wolker" olarak tanınan Vahap Canbay ile Umut Bolat da içinde bulundukları minibüsün kaza yapması sonucu yaralandılar. Kazada, rapçilerin yanı sıra toplamda 7 kişi yaralandı. Rapçilerin kaza haberini alan hayranları ise hastaneye akın etti.

Google Haberlere Abone ol
Hayranları hastaneye akın etti. Zonguldak'ta rap şarkıcılarını taşıyan minibüs kaza yaptı

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Zonguldak’a konser için gelen Canbay olarak tanınan Vahap Canbay ve Wolker olarak bilinen Umut Bolat’ın bulunduğu minibüsün sürücüsü Ergün M., iddiaya göre, önünde seyreden İ.A.'nın kullandığı hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı. Ergün M.’nin direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, savrulup, aydınlatma direğine çarparak devrildi.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelerde tedaviye alındı.

HAYRANLARI HASTANE ÖNÜNE AKIN ETTİ

Rapçilerin kaza haberini alan hayranları kaldırıldıkları hastanenin önüne akın etti. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Canbay ve Wolker’ın Zonguldak merkezde bir eğlence mekanında konseri olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin