Hayatının en büyük kırılma noktasını açıkladı. Ünlü iş insanı Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı tv100'e konuk oldu. Fenerbahçe'nin şampiyon olacak mı? Aziz Yıldırım hakkında ne düşünüyor?

tv100'de Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı oldu. Birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan Kiğılı, hayatının en büyük kırılma noktasının Osman Boyner olduğunu açıkladı ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile Aziz Yıldırım konusunda dikkat çekici ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Hayatının en büyük kırılma noktasını açıkladı. Ünlü iş insanı Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı tv100'e konuk oldu. Fenerbahçe'nin şampiyon olacak mı? Aziz Yıldırım hakkında ne düşünüyor?

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı oldu.

Kiğılı birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı, işte açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Mağaza küçük gelmeye başlayınca ‘Kendimi İstiklal Caddesine atmam lazım’ dedim. Haber geldi ‘İstiklal Caddesindeki mağaza burayı devrediyor’ diye koşa koşa gittim. Kiracıyla ve mal sahibiyle anlaştım. 26 yaşında ailemden gizli olarak 1,5-2 ayda mağazayı yetiştirdim.

İşler büyürken bir telefon aldım. Telefondaki kadın, Osman Boyner sizi yarın saat 10.00’da fabrikada bekliyor. Hayatımın en büyük kırılma noktası Osman Boyner’dir. Ertesi sabah gittim. Dedi ki ‘Oğlum benim toptancılarımdan aldığım ranseymanda bir numara senin adın yazılıyor seninle iş birliği yapmamız lazım. Ben konfeksiyon fabrikasını kurdum. Her gün takım elbiseler çıkıyor, önce git elbiseleri gör’ dedi. Şoförüyle gittik. Hayatımda ilk defa hazır giyim, takım elbise üretimini gördüm

Abdullah Kiğılı, Şükrü Dudu'nun "Fenerbahçe şampiyon olur mu bu sene?" sorusuna "Bu sene olur. Şu an gördüğüm kadarıyla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şansları eşit" cevabın verdi.

Aziz Yıldırım sorusuna ise "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihinde, 115 yıl olmuş gelmiş geçmiş en büyük başkandır," dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin