'Hayatın Direksiyonuna Geç'me zamanı!

Kemal İslamoğlu'nun kaleme aldığı kitap, okurla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
'Hayatın Direksiyonuna Geç'me zamanı!

Yurt içi ve yurt dışında 20 yıldan beri 100 binden fazla profesyonelle danışman, eğitmen ve koç olarak çalışan Kemal İslamoğlu'nun kaleme aldığı 'Hayatın Direksiyonuna Geç' adlı kitabı Altın Kitaplar Yayınevi etiketiyle çıktı.



Kitapta okuyucuya 'hayatını yol rehberi' sunuluyor, imkânsız denen şeylerin yapılabilir olduğu ispatlanıyor. Kazanılacak farkındalıkla engelleri ortadan kaldırmanın mümkün olduğunu belirten İslamoğlu, okuyucuyu farkındalık kazanıp gerçek potansiyeliyle yaşamaya davet ediyor.



'Hayatın Direksiyonuna Geç'me zamanı!'Hayatın Dirksiyonuna Geç'in tanıtım bülteninden:



"Boğazınızla ok kırabilir misiniz? Kırık camların üzerinde yürüyebilir misiniz?     



Hiçbir şey imkânsız değildir, yeter ki direksiyonda sen ol!



Kurban rolüne sığınarak hayatımızı çıkmaza sokar; gerçek ihtiyaçlarımızın ne olduğunu, onları nasıl karşılamaya çalıştığımızı, içimize nasıl bakmamız gerektiğini, kendimizi nasıl tanıyabileceğimizi, nasıl düşündüğümüzü, neye değer verdiğimizi, ne hissedip nasıl davranacağımızı bilemeyiz. Bununla da kalmayıp ne kadar başarılı, bilinçli veya sağlıklı olduğumuzu sorgularız, hatta kapasitemizi ne kadar kullandığımızı... “Var” olmayı, “bir” olmayı, akıştaki dengeyi ve yaşam oyununu öğrenmeye çalışırken bocalarız. Çünkü hayatımızın direksiyonunda biz değil başkaları vardır...



Eğer hayatınızın direksiyonuna geçebilirseniz, ateşin üzerinde bile yürüyebilirsiniz!



Zihinsel ve duygusal blokajlarımız bir set olarak her adımda karşımıza çıkıyor. Peki, ya bu blokajlar gerçek değil de hayaliyse…"



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin