'Hayatımın rolünü o dizide canlandırdım'

Cansel Elçin’den "Hatırla Sevgili" açıklaması...

Google Haberlere Abone ol
'Hayatımın rolünü o dizide canlandırdım'

Cansel Elçin, Fransa’da uzun süre yaşadıktan sonra Türkiye’ye geldi ve ‘Hatırla Sevgili’ dizisiyle milyonların beğenisini kazandı. NTV Radyo’da yayınlanan ’20 Dakika’ programına katılan Elçin, şimdilerde Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahnelenen ‘Frankenstein’ oyununda rol alıyor.



Kerem Alışık’ın bir gün kendisini aradığını “Bu oyunda doktoru canlandırabilecek bir kişi var, o da sensin” dediğini anlatan Elçin, “Şakir Gürzumar'ın yönetmenliğinde ve inanılmaz prodüksiyonu sayesinde tiyatroda üç boyutlu bir görüntüyle sahneye çıkıyoruz. Doktor Victor Frankenstein inanılmaz bir yaratık. Frankenstein'in felsefesini izleyicilere iyi bir şekilde aktardığımızı düşünüyorum” dedi.



‘TEKLİF GELİNCE FRANSA’YA DÖNMEDİM’



Fransa’da yaşadığı dönemde yönetmen Ferzan Özpetek ile tanıştığını ve ardından Türkiye'ye geldiğini, Tomris Giritlioğlu’nun kendisine ‘Kırık Kanatlar’da oynaması için teklifte bulunduğunu anlatan Elçin, “O proje bittikten sonra Fransa'ya dönmeyi planlıyordum. Fakat ‘Hatırla Sevgili’ dizisinden teklif gelince reddedemedim ve buradaki oyunculuk serüvenim başladı” açıklamasını yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin