Hayat Bugün ve Tuzak dizileri, ilk bölümleriyle ne kadar izlendi? Zirvede hangi yapım yer aldı? İşte, çarşamba akşamının reyting sonuçları

Show TV'nin New Amsterdam uyarlaması Hayat Bugün ve TV8'in Tuzak dizileri, dün akşam yayınlanlanan ilk bölümleriyle ekran maceralarına başladılar. İki yeni dizi, ilk bölümletiyle ne kadar izlendi? Kuruluş Osman'ın damga vurduğu çarşamba akşamında hangi yapım, kaçıncı sırada yer aldı. İşte 19 Ekim Çarşamba gününün reyting sonuçları...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Hayat Bugün ve Tuzak dizileri, ilk bölümleriyle ne kadar izlendi? Zirvede hangi yapım yer aldı? İşte, çarşamba akşamının reyting sonuçları

Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan 'Hayat Bugün', ekran macerasına başladı.

NEW AMSTERDAM UYARLAMASI HAYAT BUGÜN NE KADAR İZLENDİ?

Başrollerini; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un paylaştıkları Hayat Bugün dizisi; Total'de 9'uncu, AB'de 7'nci ve 20+ABC1'de 6'ncı olarak ekran macerasına başladı.

İDDİALI DİZİ TUZAK İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı 'Tuzak' dizisi, dün akşam yayına giren bir diğer yeni yapım oldu.

Başrollerini Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü oyuncuların paylaştıkları Tuzak dizisi; Totalde 12'nci, AB'de 8'inci ve 20+ABC1'de de 10'uncu olarak ekran macerasına başladı.

ZİRVENİN ADI DEĞİŞMEDİ: KURULUŞ OSMAN

Çarşamba günü reytinglerinde atv'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber; Total'de 4'üncü, AB ve 20+ABC1'de 2'nci sırada yer alarak, günün yine en çok izlenen haber bülteni oldu.

atv'nin gündüz kuşağında yer alan Esra Erol'da; Total'de 2'nci, AB ve 20+ABC1'de 4'üncü oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert ise; Total'de 5'inci, AB ve 20+ABC1'de 3'üncü sırada yer aldı.

İşte, 19 Ekim 2022 Çarşamba reyting sonuçları:

Hayat Bugün ve Tuzak dizileri, ilk bölümleriyle ne kadar izlendi? Zirvede hangi yapım yer aldı? İşte, çarşamba akşamının reyting sonuçları

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin