Hayal kırıklığı yaratan dizinin finalini savundu

How I Met Your Mother dizisinde Robin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cobie Smulders, dizinin yıllarca tartışılan finalini savundu. Smulders, dizinin finalini farklı bir teoriyle savundu.

Google Haberlere Abone ol
Hayal kırıklığı yaratan dizinin finalini savundu

How I Met Your Mother dizisinde Robin karakterini canlandıran Cobie Smulders, dizinin yıllarca tartışılan finalini savundu.

Sözcü'de yer alan habere göre hayranlarını hayal kırıklığına uğratan finaliyle sona eren ve kült dizilerin arasına giren How I Met Your Mother’ın yıldızlarından Cobie Smulders, yıllar sonra final hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Dokuz sezon boyunca ‘anne’ arayışı devam eden Ted Mosby’nin sonsuz aşkı Robin Scherbatsky’ya hayat veren Smulders, dizinin finalini farklı bir teoriyle savundu.

Metro’ya konuşan Smulders, diziyi Netflix’te arka arkaya izleyerek bitirenlerin, dizinin yayınlandığı zaman izleyenlere göre final konusunda daha büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Hayal kırıklığı yaratan dizinin finalini savundu

Ünlü oyuncu, “İnsanlar bu konuda nasıl hissedeceklerse hissedecek ama bence yeterli zaman oldu. Bunu şimdi internet üzerinden yayınlanan bir dizi olarak izleyince, diğer ilişkilerle biraz daha bağlantı kuruyorsunuz. Bence dizinin sonunda Robin ve Barney arasındaki ilişki herkesin desteklediği türdendi. Fakat dizinin en başına döndüğünüzde, Robin ve Ted vardı. Yani bence bütünlüğü görünce, şovu izlemenin farklı bir yolu olduğunu düşünüyorum” dedi.

How I Met Your Mother, ilk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşmuş ve Ted Mosby’nin dokuzuncu sezon sonunda anne karakteriyle tanışmasının hemen ardından 2014’te soona ermişti. Dizi, 30 kez Emmy Ödülleri’ne aday gösterildi ve 10 ödül kazandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin