Havalar ısındı İstanbul'da açıkhava sinema keyfi başladı

Havalar ısındı, sabah saatlerinde kavurucu güneş nedeniyle sokağa çıkamayanlar akşam serinliğinde İstanbul'un keyfini çıkarmaya çalışıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte açıkhava sinemaları etkinlikleri de başladı.

Google Haberlere Abone ol
Havalar ısındı İstanbul'da açıkhava sinema keyfi başladı

Yüksek sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar sabah saatlerinde evlerine kapanıyor. Sıcak çarpmasına karşı önlem almak için sokağa çıkmayan İstanbullular akşam saatlerinde gelen serinlikle birlikte yaz akşamlarını değerlendirmeye başlıyor.

Geleneksel Akmerkez Açıkhava Sineması günleri başladı. Bu akşamdan itibaren 12 Ağustos'a kadar her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri birbirinden güzel filmler saat 21.00’de gösterime girecek. BirFilm iş birliğiyle özel seçki filmler sinemaseverlere özel bir yaz gecesi deneyimi yaşatacak.

İLK FİLM THE WHALE

Sinema eleştirmenlerinden övgü alan yapımları ve vizyonda yer alan filmleri beyazperdeye taşıyacak sinema etkinliği, 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00’da üç dalda Oscar adayı The Whale / Balina filmi gösterimi ile açılışını yapacak. Yine aynı hafta, 21 Temmuz Cuma günü, Spider-Man: Across the Spider-Verse filmi izleyicilerle beyazperde de buluşacak. Ödüllü yapımların da yer aldığı programda 26 Temmuz Çarşamba günü Kurak Günler, 28 Temmuz Cuma günü Avatar: The Way of Water, 2 Ağustos Çarşamba günü Daliland / Dali Diyarı, 4 Ağustos Cuma günü Aftersun / Güneş Sonrası, 9 Ağustos Çarşamba günü Official Competition / Resmi Yarışma gösterilecek.  12 Ağustos Cuma günü, tüm dünyada merakla beklenen Barbie film gösterimiyle etkinlik sona erecek.

AÇIKHAVA SİNEMASI PROGRAMI 

19 Temmuz Çarşamba 21:00 - The Whale / Balina
21 Temmuz Cuma 21:00 -  Spider-Man: Across the Spider-Verse
22 Temmuz Cumartesi 21:00 - Fleabag - National Theatre
26 Temmuz Çarşamba 21:00 - Kurak Günler
28 Temmuz Cuma 21:00 - Avatar: The Way of Water
29 Temmuz Cumartesi 21:00 - Aftersun / Güneş Sonrası
2 Ağustos Çarşamba 21:00 - Daliland / Dali Diyarı
4 Ağustos Cuma 21:00 - Official Competition / Resmi Yarışma
5 Ağustos Cumartesi 21:00 - Sick of Myself / İlgi Manyağı
9 Ağustos Çarşamba 21:00 - Maybe I Do / Belki Evet, Belki Hayır
11 Ağustos Cuma 21:00 - Fight Club
12 Ağustos Cumartesi 21:00 - Barbie

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin