Hatayspor'dan, Trabzonspor karşısında inanılmaz geri dönüş! Volkan Demirel'in ekibinin bileği bükülmüyor

Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hatayspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Ev sahibi Hatayspor 2-0 geriye düştüğü maçta son dakikada bulduğu golle mücadeleden 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor'dan, Trabzonspor karşısında inanılmaz geri dönüş! Volkan Demirel'in ekibinin bileği bükülmüyor

Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hatayspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.

Maçtaki ilk gol sesi 44. dakikada konuk ekip Trabzonspor'dan geldi. Onuachu'nun kafayla savunma arkasına aşırttığı topu düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Visca takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Trabzonspor'da 62. dakikada farkı ikiye çıkaran isim geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçında da fileleri havalandıran Onuachu oldu. Eren Elmalı'nın ortasında topu ağlara gönderen Onuachu skoru 2-0'a getirdi.

Hatayspor'dan, Trabzonspor karşısında inanılmaz geri dönüş! Volkan Demirel'in ekibinin bileği bükülmüyor

Hatayspor'da Rivas 72. dakikada çok şık bir golle farkı bire indirdi. Maça dengeyi getiren gol ise 88. dakikada geldi. Ceza yayından yaptığı vuruşla fileleri havalandıran Lamkel attığı golle skoru 2-2'ye getirdi.

Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+7. dakikada Dele-Bashiru'dan geldi ve Hatayspor mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Hatayspor bu skorun ardından namağlup unvanını sürdürdü ve puanını 10'a yükseltti. Trabzonspor ise 9 puanda kaldı. Trabzonspor önümüzdeki hafta ligin yeni ekiplerinden Pendikspor'u sahasında konuk edecek. Hatayspor ise Sivasspor deplasmanına konuk olacak.

BJELICA AYNI KADROYLA SAHAYA ÇIKTI

Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Hatayspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica, son oynadıkları ve 3-0 galip geldikleri Beşiktaş maçının başlangıç 11'inde değişikliğe gitmedi.

Bordo-mavili takım Hatayspor karşısına; Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Bakasetas, Mendy, Visca, Abdülkadir Ömür, Bardhi ve Onuachu ilk 11'iyle çıktı.

Hatayspor'dan, Trabzonspor karşısında inanılmaz geri dönüş! Volkan Demirel'in ekibinin bileği bükülmüyor - Resim : 2

VOLKAN DEMİREL'DEN İKİ DEĞİŞİKLİK

Hatayspor, Trabzonspor karşısına; Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Burak Bekaroğlu, Ghoulam, Matondo, Aburjania, Strandberg, Bashiru, Rivas ve Lamkel Ze ilk 11'iyle çıktı.

Teknik direktör Volkan Demirel, geçen hafta deplasmanda 0-0 berabere tamamladıkları Fatih Karagümrük maçının ilk 11'indeki isimlerden Oğuzhan Matur ve Fernandes'i yedeğe çekerken, yerlerine Ghoulam ile Rivas'a forma verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin