Hatayspor 4-2 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'în 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. Maçta 2 penaltı olurken bir de kırmızı kart çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor 4-2 Galatasaray MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray, Domenec Torrent yönetiminde çıktığı Hatayspor deplasmanında 4-2 mağlup oldu.

Galatasaray'da Ryan Babel, Arda Turan ve Luyindama'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne ve Işık Kaan Arslan ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, kafilede yer almadı. Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda olan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Mostafa Mohamed de kadroda yoktu.

23’üncü dakikada atak geliştiren Galatasaray’da Van Aanholt sol kanattan hücuma çıkarken atılan uzun topta topla buluştu, yerden arka direğe çevirdi ve Emre Kılınç topu ağlarla buluşturdu: 0-1.

40'ıncı dakikada gelişen atakta Galatasaraylı Alpaslan Öztürk'ün rakibi Kamara'ya ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Erkan Özdamar, VAR incelemesi sonrasında penaltıyı verdi. Diouf beyaz noktada hata yapmadı, skora dengeyi getirdi: 1-1.

45+8’inci dakikada Galatasaray’ın ceza yayı solundan kazandığı serbest vuruştan Kerem Aktürkoğlu yakın köşeye doğru vuruşunu yaptı ve çatala giden topa kaleci Abdullah Yiğiter müdahale etse de gole engel olamadı: 1-2.

62’nci dakikada savunma arkasına sarkan Diouf yerden kale önüne topu gönderdi, Kamara vurdu ve beraberliği getirdi: 2-2.

79’uncu dakikada atak geliştiren Atakaş Hatayspor’da Kahraba kendi yarı alanında buluştuğu topu çok rahat bir şekilde rakip sahaya taşıdı ve sağ kanattan bomboş pozisyondaki Lobjanidze’yi gördü. Lobjanidze, ceza sahası ön çizgisinden yakın köşeye doğru vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 3-2.

82’nci dakikada VAR’dan gelen uyarı üzerine hakem Erkan Özdamar, Atakaş Hataysporlu Ruben Ribeiro’nun yüzüne doğru kafasıyla müdahale eden Taylan Antalyalı, doğrudan kırmızı kart gördü.

90+1’inci dakikada köşe vuruşu kullanan Galatasaray, tüm hatlarıyla yüklendiği rakip alanda, kendi yarı alanında topu kapan Diouf, derinlemesine pasıyla Lobjanidze’yi gördü Lobjanidze, sol çaprazdan ceza sahasına girerken yerden yaptığı vuruş ağlarla buluştu: 4-2.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin