Hatayspor 1-0 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın özet görüntülerine bu sayfadaki linkten ulaşabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor 1-0 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş'ta arka adalesinden sakatlanan Michy Batshuayi, 24. dakikada yerini Kenan Karaman'a bıraktı.

Deplasmandaki son 3 maçını da kaybeden Beşiktaş, Mayıs - Eylül 2019'dan sonra en uzun seriyle karşı karşıya kaldı.

Hatayspor'da sakatlıkları süren Onur Ergün ve Isaac Sackey, karşılaşmada forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Josef, N'Koudou, Pjanic ve N'Sakala Hatay'a götürülmedi.

Kazanmak amacıyla buraya geldiklerini fakat aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Son maçlarımızı kazanarak geldik. Daha fazla mücadele edebilirdik. Daha iyi mücadele edebilirdik. Özellikle deplasmandaki oyunlarda sıkıntılarımız var. Oyuncularımıza deplasmanlarda nasıl oynamaları gerektiğini anlattık. Ama çok basit bir gol yedik. Futbol hatalar oyunu. Futbolcular bazen hata yapabiliyor. Üzgünüz. Bu maçı nasıl telafi edebiliriz diye çalışacağız. Çarşambaya hazırlanacağız, hafta sonu da Trabzonspor derbisi var. Performansların bu şekilde olmaması gerekiyor. Maalesef özellikle deplasman maçlarında istediğimiz oyunlar, fiziksel güç, istek ortaya çıkmıyor. Konsantrasyonsuzca, acemice yenilen golleri çıkarmak kolay değil. Düzeltmek için çalışacağız. Şapkamızı önümüze koyalım bakalım neleri değiştirebiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÖZET GÖRÜNTÜLER BU SAYFADA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin