Hatay'dan acı haber. Patlamada yaralana 13 işçiden biri yaşamını yitirdi. Patlamanın nedeni ortaya çıktı.

İskenderun’da Tosyalı Demir Çelik Fabrikası’nda dün yaşanan patlamada 4'ü ağır 13 işçi yaralanmıştı. Ağır yaralı işçilerden biri bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ortaya çıkan patlama anı görüntüsü ise yürekleri yakacak cinstendi. O patlamanın nedeni ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'dan acı haber. Patlamada yaralana 13 işçiden biri yaşamını yitirdi. Patlamanın nedeni ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Tosyalı Holding'e bağlı Tosyalı Demir Çelik Fabrikası'nda dün yaşanan patlamada 4'ü ağır 13 işçi yaralanmıştı. 

Yaralılar; İskenderun ve Dörtyol devlet hastanelerinde tedavi altına alınmıştı.Yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralıların bir kısmı çevredeki illere nakledildi.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 1 işçi hayatını kaybetti. 12 işçinin tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde sürüyor.

Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken, patlama sonrası yaşanan can pazarı da cep telefonu kamerasına yansımıştı. 13 işçinin yaralanmasına slab bölümünde eritme kazanında meydana gelen patlamanın neden olduğu öğrenildi.

 DAHA ÖNCE DE PATLAMA OLMUŞTU

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tosyalı Demir Çelik Fabrikası’nda yaklaşık 2 ay önce meydana gelen başka bir patlamada da 4 işçi yaralanmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin