'Hatay'da kıyamet koptu. Mahşer günüydü'. Hatay'daki deprem Karaman'da hissedildi. Yurtta kalan depremzedeler sinir krizi geçirdi

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremin, ardından yaklaşık 10 bin depremzede Karaman'daki KYK yurtlarına yerleştirildi. Bu akşam ise Hatay'da art arda meydana gelen depremler kentte şiddetli hissedilirken, yurtta kalan depremzedeler panikle sokağa çıktı. Panik nedeniyle ihbarlar üzerine yurtların bulunduğu adreslere çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sinir krizi geçirenlere ambulanslarla müdahale edildi.

Google Haberlere Abone ol
'Hatay'da kıyamet koptu. Mahşer günüydü'. Hatay'daki deprem Karaman'da hissedildi. Yurtta kalan depremzedeler sinir krizi geçirdi

Kahmanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından 11 kentte büyük yıkım yaşandı. Depremlerden en fazla zarar gören kentlerden bir Hatay oldu. Hatay'dan birnlerce bina enkaza döndü. Depremlerin ardından binlerce insan çevre illerdeki öğrenci yurtlatına yerleştirildi.

Dün akşam saatlerinde bu sefer Hatay merkezli iki büyük deprem yaşandı. Depremler birçok kentte hissedildi. Depremi hisseden kentlerden biri de Karaman'dı.

Hatay'dan Karaman'daki yurtlara yerleştirilen depremzedeler de deprem felaketini bir kez daha yaşadı. Depremi hisseden depremzedeler kendilerini sokağa attı.

Bazı depremzedelerin sinir kirizi geçirdiği görüldü.  Bazı depremzedelerin ise kaldırım kenarlarına oturup, ağladı.

Kahramanmaraş merkezli depremleri Hatay'da yaşayan bir vatandaş 'Hatay'da kıyamet koptu. Mahşer günüydü' dedi.

İşte Karaman'da depremi yaşayan ve sinir krizi geçiren depremzedeler:

İlk belirlemelere göre Karaman'da deprem nedeniyle hasar gören bina olmadığı belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin