Hatay'da depreme yakalanan Saba Lobjanidze yaşadığı korku dolu dakikaları anlattı: Yerden öyle korkunç bir ses geliyordu ki ruhumuzu sarstı

Hatayspor forması giyen Saba Lobjanidze deprem anında yaşadıklarını anlattı. Lobjanidze ayrıca hala enkaz altında olan Christian Atsu hakkında da konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da depreme yakalanan Saba Lobjanidze yaşadığı korku dolu dakikaları anlattı: Yerden öyle korkunç bir ses geliyordu ki ruhumuzu sarstı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından Hatayspor forması giyen Saba Lobjanidze, Gürcü basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Depreme evinde yakalandığını belirten Lobjanidze, ''Bu korkunç deprem başladığında ben evdeydim ve tüm şehir uyuyordu... Saat sabahın dördüydü ve yaklaşık 2 dakika sürdü. Yaşananları kelimelerle nasıl aktaracağımı bilemiyorum. Evden zar zor çıktım. Tamamen çökmedi ama tavan ve içindeki her şey çöktü. Sekizinci katta uyuyordum ve hemen dışarı fırladım... Korkunçtu, yer hareket ediyordu ve bir şey parlıyordu. Gece gökyüzü gerçekten parlıyordu ve yerden öyle korkunç bir ses geliyordu ki ruhumuzu sarstı'' dedi.

''ATSU HAKKINDA KİMSE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ''

Hala enkaz altında olan takım arkadaşı Christian Atsu hakkında da konuşan Gürcü futbolcu, ''Atsu hakkında kimse bana bir şey söylemedi. Belki birisi Christian Atsu'nun kim olduğunu bile bilmiyordur. Ama bilmiyorum... Böyle bir ihtimal çok küçük bir yüzde var... Takımda Türk oyuncu olanların, herkesin evi yıkıldı. Aslında ayakta kalan bir ev yok'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin