Hatay'da belediyeye silahlı saldırı. Belediye binası delik deşik oldu

Hatay'ın Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, 6 ekim tarihinde, kimliği henüz tespit edilemeyen bir zanlı tarafından belediye binasına silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Paylaşılan fotoğraflarda binaya çok sayıda kurşunun isabet ettiği görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da belediyeye silahlı saldırı. Belediye binası delik deşik oldu

Hatay'ın Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, belediye binasına silahlı saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Hatay'ın Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçe belediye binasına 6 Ekim'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Olayda kimsenin yaralanmadığı bildirildi.

Olay, 6 Ekim'de Hatay'ın Samandağ ilçe belediye binasında meydana geldi. İlçe merkezinde bulunan belediye hizmet binası ile zabıta hizmet noktası kulübesine, kimliği henüz belirlemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı.

Hatay'da belediyeye silahlı saldırı. Belediye binası delik deşik oldu

Zabıta hizmet noktası kulübesine çok sayıda mermi isabet ederken, şüpheli ya da şüpheliler olay yerinden kaçtı, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili inceleme başlatan polis, şüpheli ya da şüphelilerin kimliğini tespit edip, yakalamak için çalışma başlattı.

Hatay'da belediyeye silahlı saldırı. Belediye binası delik deşik oldu - Resim : 2

OLAYI BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU

Öte yandan belediye binasına düzenlenen silahlı saldırı olayını, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, sosyal medya hesabından duyurdu.

Hatay'da belediyeye silahlı saldırı. Belediye binası delik deşik oldu - Resim : 3

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin