Hatay'da 3.9 büyüklüğünde deprem. Adana ve Osmaniye de sallandı. İşte son deprem hakkında gelen ilk bilgiler

Sabah saatleri Marmara açıklarında, akşam saatlerinde Konya'da deprem yaşandı. Marmara açıklarındaki deprem İstanbul'un bazı ilçelerinden de hissedildi. Konya'daki deprem İç Anadolu'da etkili oldu. Az önce de Hatay merkezli bir deprem yaşandı. Deprem Adana ve Osmaniye'den de hissedildi.

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da 3.9 büyüklüğünde deprem. Adana ve Osmaniye de sallandı. İşte son deprem hakkında gelen ilk bilgiler

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi yaşanan iki büyük depremin ardından Türkiye diken üstünde. Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden olurken o günden bugüne bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Artçı depremler peş peşe yaşanıyor.

Sadece bölge değil Karadeniz'den Ege'ye, Ege'den Marmara'ya İçanadolu'ya Türkiye'nin birçok noktasında irili ufaklı depremler yaşanıyor.

AFAD tarafından alınan bilgilere göre saat sabah 05.08 sıralarında Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre altında gerçekleşen depremin Tekirdağ Süleymanpaşa'ya 14.5 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği açıklandı. Deprem İstanbul'un bazı ilçelerinde de hissedildi.

Konya'nın Ereğli ilçesindeki 4,3 büyüklüğünde deprem akşam saatlerinde meydana geldi. Deprem İç Anadolu Bölgesi'nde etkili oldu.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan son bilgiye göre saat 19:02'de HatayBalıkdere merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem yerin 6.1 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

 


Deprem; Adana ve Osmaniye başta olmak üzere birçok kentte hissedildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin