Hatay Havalimanı gerilimi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı paylaşımlarla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan çok sert açıklama geldi. CHP'li belediyelerin deprem çalışmalarını paylaşan Kılıçdaroğlu,"gelsinler tutuklasınlar" demişti. Bakan Karaismailoğlu,

Google Haberlere Abone ol
Hatay Havalimanı gerilimi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrasında 10 ilde büyük yıkım gerçekleşmişti. Beraberindeki vekiller ve belediye başkanları ile deprem bölgesine giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hem depremzedeleri ziyaret etti hem de bazı paylaşımlarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımlarını alıntıladı.

Hatay Havalimanı'ndan İskenderun Limanı'na kadar CHP'li büyükşehir belediyelerinin depremzedelere ve deprem bölfgesinde yaptıklarını gösteren tweetleri paylaşan Kılıçdaroğlu, "Gelsinler tutuklasınlar" ifadesini tweet'lerine ekledi.

CHP lideri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Hatay Havalimanı paylaşımını alıntılayıp "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar." demişti.

Ulaştırma Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'na: Bilgisiz 

Kılıçdaroğlu'nun Hatay Havalimanı'yla ilgili paylaşımını alıntılıyan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sert ifadeler kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Hatay Havalimanı'nda ekiplerin ilk andan itibaren çalışmalara başladığını ve onarıma devam ettiğini bildirdi.

Karaismailoğlu, "Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz @kilicdarogluk
'nu kaale almayınız." dedi.

Hatay Havalimanı gerilimi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin