Hastalık sonrasında Erdoğan'dan ilk görüntü geldi. Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ele alınan konulardan biri de Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler oldu. Geçirdiği rahatsızlık sonrasında Erdoğan'ın ilk görüntüleri de yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
Hastalık sonrasında Erdoğan'dan ilk görüntü geldi. Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için Rusya Devlet Başkanı Putin’e teşekkür etti.

Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

Görüşmede Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

İşte sağlık sorunları sonrası programlarını iptal eden Erdoğan'ın ilk görüntüleri: 

Hastalık sonrasında Erdoğan'dan ilk görüntü geldi. Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü - Resim : 2

Kalın duyurmuştu

Cumhrubaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün Erdoğan'ın yarın Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin yakıt alma töreni öncesi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi yapacağını açıklamıştı.

Kalın, "Savaşı önlemek için müzakereler için gücümüzü birleştirelim. İki tarafla da konuşabilen bir ülke olarak Türkiye rol almaya hazırdır. Rusya-Ukrayna savaşı, Rusya ile Batı arasındaki savaştır. Binlerce insan ölmeden barış müzakereleri üzerinden çalışalım. Küresel güvenlik alanını nasıl oluşturabiliriz, gelin odaklanalım. Ermenistan ile normalleşme sürecini başlattık. Bölgede barış, istikrar ortamını inşa edelim. Bu Ermenistan’a ekonomik olarak da nefes aldıracaktır" demişti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin