Hasta yengesinin parasını yiyen Ezel Bayraktar'dan flaş karar. Ezel Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Kısmetse Olur kadrosuna katılıyor

Türkiye'nin fenomen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir gündemden düşmeyen kanser hastası yengesinin 300 bin lirasını harcayan Ezel Bayraktar hakkında flaş gelişme. Oyunculuk hayali olduğunu söyleyen ve ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Kısmetse Olur programına katılacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hasta yengesinin parasını yiyen Ezel Bayraktar'dan flaş karar. Ezel Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu: Kısmetse Olur kadrosuna katılıyor

Türkiye'nin fenomen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir gündemden düşmeyen kanser hastası yengesinin 300 bin lirasını harcayan Ezel Bayraktar hakkında flaş gelişme.

Oyunculuk hayali olduğunu söyleyen ve ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Kısmetse Olur programına katılacağını açıkladı.

Daha önce adı Ömer Can Aslanhan olan ve daha sonra ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren, hasta yengesinin 300 bin lirasını harcadığı iddia edilen ve günlerce Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekranlara çıkan Bayraktar ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Ezel Bayraktar'ın yaptıkları gündemde konuşulurken oyuncu olma hayali olduğunu söyleyen genç, sosyal medya hesabında çok önemli açıklamalar yaptı. TikTok hesabından duyuru yapan Ezel Bayraktar, Kısmetse Olur adlı fenomen yarışmaya katılacağını duyurdu.

TİKTOK PROGRAMINDA AÇIKLADI

Hasta yengesi Tuğba'nın kanser tedavisi için kullanılacak 300 bin TL'yi harcayan Ezel Bayraktar yaptığı her açıklama ile yine gündemde kalmaya devam ediyor.  Bayraktar, YouTube'da tekrar yayın hayatına başlayan ve ilk günden bu yana çok ses getiren Kısmetse Olur Aşkın Gücü'ne katılacağını duyurdu.

Katıldığı bir TikTok canlı yayınında yayıncı Onur Sermik'in "Kısmetse Olur'a katılsan patlarsın" sözleri üzerine "Katılacağım Abi" cevabını veren Ezel, programa başvuru yapacağını açıkladı. Yayında Onur Sermik, Bayraktar'a "Bundan sonra benim himayemdesin" dedi. İkiliye yayın boyunca izleyiciler tarafından hediyeler yağdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin