Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Pop müzik sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Sanatçının sağlık durumuna ilişkin menajerinden ve hastane yönetiminden açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Hürriyet'te yer alan habere göre, Salı günü Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kolçak’ın durumuyla ilgili sonprojelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı.



Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.



Açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."



'VÜCUT FONKSİYONLARI NORMALE DÖNÜYOR'



Harun Kolçak'ın menajeri hurriyet.com.tr'de yaptığı açıklamada, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi:



"Harun Bey'in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor.  İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız" 



Harun Kolçak'ın sağlık durumu hakkında kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi'nden de bir açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"Prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Harun Kolçak, 21 Haziran gecesi şiddetli karın ağrısı, solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak kaldırıldığı hastaneden, 22 Haziran günü saat 06.00’da Acıbadem Maslak Hastanesi Genel Yoğun Bakım Ünitesine sevk edilmiştir. Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Harun Kolçak hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumunun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmektedir.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin