Happy Center çıldırdı, ayçiçek yağlarının fiyatını 89 liraya düşürdü. Migros ve A101'den sonra Happy Center de sıvı yağ fiyatlarını güncelledi, ayçiçek yağında büyük indirim yaptı. İşte 18 Ocak ayçiçek yağ fiyatları

Son bir senedir sürekli artış içerisinde olan sıvı yağ ayçiçek yağlarıyla ilgili 5 litrelik fiyatlar 170 liranın üstüne kadar çıkmıştı. Hala da bazı marketlerde bu fiyattan satılmaya devam ediyor. Migros ve A101 gibi büyük marketler ayçiçek yağlarında inanılmaz indirimler yapmıştı. İşte şimdi ayçiçek yağlarında indirim kervanına Happy Center de katıldı. Happy Center,4 litrelik ayçiçek yağlarının fiyatını 89 liraya kadar düşürdü. Üstelik market bu yağları kotasız satmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Happy Center çıldırdı, ayçiçek yağlarının fiyatını 89 liraya düşürdü. Migros ve A101'den sonra Happy Center de sıvı yağ fiyatlarını güncelledi, ayçiçek yağında büyük indirim yaptı. İşte 18 Ocak ayçiçek yağ fiyatları

Dalgalı bir şekilde seyreden Dolar kuru, vatandaşın cebini doğrudan etkilemeye devam ediyor.

Ekonomide yaşanan bu oynak dolar kuru, ilk olarak etkisini Ayçiçek yağı üzerinde göstermişti. 

Temel ihtiyaçlar arasında bulunan Ayçiçek yağının son zamanlarda fahiş fiyatlarla satılmasının ardından marketler sonunda ürünlerde indirime gitti.

Migros ve ŞOK’da yapılan Ayçiçek yağı indiriminin ardından A101 de yağ fiyatlarında indirime gitti.

Vatandaşların en çok tercih ettiği marketlerin başında gelen A101’de Ayçiçek yağı 5 LT fiyatı 124.90 TL olurken, 1,24 LT Ayçiçek yağı ise 47,45 TL’den satışa sunulMUŞTU.

2 adet yağ alımlarında ise A101 sepette ek indirim fırsatı sunmuştu.

 

Migros'ta indirim yapılmıştı

Migros'un indirimli ürünleri raflardaki yerini aldı. Buna göre indirimler 15 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli. Bugün cep telefonlarına gelen SMS ile Migros indirime gittiğini duyurdu ve özellikle 4 litrelik ayçiçeği yağlarında inanılmaz bir indirim gerçekleştirdi. 

Döviz kurlarındaki dengeyle beraber bazı marketler fiyatlarında indirime giderken Migros marketlere özgü 5 L Pet Turna Ayçiçek Yağının fiyatı ise 99.90 TL’den yüzde 20 indirim ile 79.95 TL’ye üstelik kotasız satılıyor.

Orkide Ayçiçek Yağı 1 Litrelik üründe ise inanılmaz bir kampanya yapıldı. Migros'tan yapacağınız 100 liralık alışverişte 35 lira olan Orkide Ayçiçek Yağı 1 Litrelik yağın fiyatı 20 liraya düşüyor.

Happy Center çıldırdı, ayçiçek yağlarının fiyatını 89 liraya düşürdü. Migros ve A101'den sonra Happy Center de sıvı yağ fiyatlarını güncelledi, ayçiçek yağında büyük indirim yaptı. İşte 18 Ocak ayçiçek yağ fiyatları - Resim : 2

Happy Center'den inanılmaz indirim

Ayçiçek yağlarıyla ilgili bir indirim haberi de Happy Center'den geldi.

Happy Center, 4 litrelik Orkide ayçiçek yağlarının fiyatını 12 Ocak'tan itibaren 89 liradan satmaya başladı. Yine aynı markette Abalı ayçiçek yağı da 89 liradan satıya sunuldu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin