Hapishanede ölü bulundu: Böcekler ve tahtakuruları tarafından canlı canlı yenmiş!

Psikiyatri koğuşunda tutulan Lashawn Thompson isimli bir tutuklu, tahtakuruları tarafından 'öldürüldü'. Konuyla ilgili soruşturma açılırken kurbanın ailesi de dava açmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Hapishanede ölü bulundu: Böcekler ve tahtakuruları tarafından canlı canlı yenmiş!

ABD'nin Georgia eyaletindeki Fulton County Hapishanesi'nin psikiyatri koğuşunda tutulan Lashawn Thompson isimli bir tutuklu hayatını kaybetti. Thompson ailesinin avukatı Michael D. Harper, Thompson'ın ve tutulduğu hücrenin fotoğraflarını paylaşarak, "Thompson, böcekler ve tahtakuruları tarafından canlı canlı yenildikten sonra pis bir hapishane hücresinde ölü bulundu" dedi.

DAVA AÇACAKLAR

BBC'den Brandon Drenon'ın haberine göre, avukatın paylaştığı fotoğraflar, Kabahatler Kanunu kapsamında işlediği bir suçtan tutuklanan Thompson'ın öldükten sonra vücudunu tahtakurularının kapladığını gösteriyordu. Harper, olayla ilgili cezai soruşturma talep etti ve dava açacaklarını duyurdu.

Lashawn Thompson, tutuklandıktan üç ay sonra, 19 Eylül'de hücresinde ölü bulunmuştu. Fulton County Adli Tıp Raporu'nda tutuklunun tutulduğu hücrede 'ciddi tahtakurusu istilası' olduğu, tutuklunun vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtilmişti.

Raporda ölüm sebebinin 'belirsiz' olduğu belirtilmişti. Thompson'ın durumunun kötüye gittiğini gören hapishane personelinin ona yardım etmek için hiçbir şey yapmadığını iddia eden avukat Harper'ın paylaştığı fotoğraflarda, Thompson'ın yüzü ve gövdesinin böceklerle kaplı olduğu görülüyordu. Hapishanedeki hücrenin ve Thompson'ın fotoğraflarını değerlendiren böcekbilimci Michael Potter, görüntülerin 'korkunç' olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin