Hapis cezası alan Barbaros Şansal hakkında flaş gelişme!

Yargı, Ünlü modacı hakkında kararını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Hapis cezası alan Barbaros Şansal hakkında flaş gelişme!

KKTC yargısı, Lefkoşa Ercan havalimanında üzerinde 5 gram Hint keneviriyle yakalanan ünlü modacı Barbaros Şansal'a bir ay hapis cezası vermişti. Ünlü modacı tahliye oldu.



Şansal’ın tahliye edildiğini yakın arkadaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurdu ve ünlü modacı hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Şansal’ın Twitter’da fotoğrafını da paylaşan Akay, “Canım arkadaşım Barbaros Şansal tahliye oldu! Barbaros, şu an Yıldırım Mayruk ve Garo Mafyan'la beraber tatilde. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Ayrıca KKTC’den sınır dışı edileceği ve adaya girebilmesi için KKTC Bakanlar Kurulu’nun onay vermesi gerekeceği iddia edilmişti. Bu iddia kesinlikle doğru değil. Barbi’nin yarın ‘Wellcome Home’ partisi var.” dedi.

11 Mayıs’ta KKTC’ye girişi esnasında üzerinde yaklaşık 5 gram hintkeneviri bulunan modacı Barbaros Şansal aleyhindeki 6 ay süren dava sonuçlanmış ve Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ünlü modacı 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca KKTC’den sınır dışı edileceği ve adaya girebilmesi için KKTC Bakanlar Kurulu’nun onay vermesi gerekeceği iddia edilmişti.



Hapis cezası alan Barbaros Şansal hakkında flaş gelişme!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin