Hangisi Tuba Büyüküstün? Tuba Büyüküstün kendisiyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı

Balmumu heykeli Madame Tussauds İstanbul'un koleksiyonundaki yerini alan Tuba Büyüküstün, "İlk defa ben de sizlerle birlikte gördüm, inanamadım. Çok benziyor ve hâlâ bakıyorum. Yıllar önce henüz 17 yaşımdayken ziyaret etmiştim. Bugün bunu yaşıyor olmak çok bambaşka bir onur ve motivasyon benim için" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Hangisi Tuba Büyüküstün? Tuba Büyüküstün kendisiyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı

Madame Tussauds İstanbul'un koleksiyonunda balmumu heykeli bulunan Tuba Büyüküstün, heykelinin yanında durarak düşüncelerini aktardı. Oyuncu, "İlk defa ben de sizlerle birlikte gördüm, inanamadım. Çok benziyor ve hâlâ bakıyorum. Yıllar önce henüz 17 yaşımdayken ziyaret etmiştim. Bugün bunu yaşıyor olmak çok bambaşka bir onur ve motivasyon benim için" diye konuştu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Tuba Büyüküstün'ün balmumu figürü, Madame Tussauds İstanbul'un koleksiyonundaki yerini aldı.

Hangisi Tuba Büyüküstün? Tuba Büyüküstün kendisiyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı

"İNANAMADIM, HALA BAKIYORUM"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Çok iyi olmuş. Çalışmanın ortasında sanatçılarla tanışıp, görüşme yapıp daha iyi olması için figürle beni yan yana getirmişlerdi ama bitmiş halini ilk defa ben de sizlerle birlikte gördüm, inanamadım. Çok benziyor ve hâlâ bakıyorum. Yıllar önce henüz 17 yaşımdayken ziyaret etmiştim. Bugün bunu yaşıyor olmak çok bambaşka bir onur ve motivasyon benim için" ifadeleriyle şaşkınlığını dile getirdi. 

Tuba Büyüküstün, Madame Tussauds müzesinin ay sonuna kadar bilet satışlarının bir bölümünü UNICEF'E bağışlayacağını söyledi. 

"BİRAZ ÜRKÜTÜCÜ"

Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak da annelerini yalnız bırakmadı. Annelerinin balmumu heykelini gördüklerinde çok şaşırdıklarını ve annelerine çok benzediği için biraz ürkütücü geldiğini ama buradaki en güzel balmumunun annelerinin heykeli olduğunu söyledi.

Hangisi Tuba Büyüküstün? Tuba Büyüküstün kendisiyle poz verdi, görenler gözlerine inanamadı - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin