Hangi ünlü oyunculara Mısır'dan dizi teklifi geldi?

Türk dizilerinin dünyadaki başarısının ardından yerli dizi yıldızlarına da yurtdışından dizi teklifi yağıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangi ünlü oyunculara Mısır'dan dizi teklifi geldi?

Son olarak aralarında Bülent İnal, Murat Yıldırım ve Kaan Urgancıoğlu gibi ünlü dizi oyuncularının olduğu bir grup ünlü yerli yıldıza, Mısır'da yayınlanan dram türündeki "Aşk Okulu" dizisinden teklif gitti.



TRT 1'de ekrana gelen "Payitaht Abdülhamit" dizisinde başrol oynayan Bülent İnal'ın dizide oynamaya sıcak baktığı, Kaan Urgancıoğlu'nun ise Emir rolüne hayat verdiği "Kara Sevda" dizisi final yapıktan sonra kendisini yorgun hissedeceği için rolü kabul etmediği ortaya çıktı. Suriye ve Lübnan ortak yapımı Black 2 yapım şirketi tarafındanhayata geçirilen ve CNC Mısır kanalında yayınlanan "Aşk Okulu" dizisinin 3 bölümü 10 Haziran'dan itibaren Türkiye'de çekilecek.



Projede oynamayı kabul eden oyuncular rollerini Türkçe oynayacak, daha sonra repliklerine Arapça dublaj yapılacak. Diğer Arap ülkelerinden de uydu yayınından izlenebildiği dizinin formatı gereği, kadın oyuncu değişmiyor. Safudan Naauma'nın yönettiği Episod olarak çekilen dizi, her bölüm kendi içinde 3 ayrı hafta 30 dakika olarak yayınlanıyor ve final bölümüne 3 bölüm aynı anda yayınlanıyor ve her episod da erkek oyuncu değişiyor. Projenin Türkiye bölümündeki çalışmaları ise geçmişte "Mumya Firarda" filmi başta olamk üzere 25'ten fazla film ve dizi çeken Türker Film üstlendi. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin