Hangi televizyoncu uçakta panik atak yaşadı?

Star TV'de program yapan ünlü televizyoncu hastaneye kaldırılırken uçak 45 dakika rötar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Hangi televizyoncu uçakta panik atak yaşadı?

Ünlü televizyoncu Mesur Yar, İstanbul'da Bodrum'a gitmek için bindiği uçakta panik atak geçirdi. Yar, hastaneye kaldırılırken, uçak da 45 dakika rötar yaptı.



Mesut Yar, Instagram hesabından yaşadığı rahatsızlık sonrası kaldırıldığı hastaneden bir fotoğraf paylaştı. Ünlü televizyoncu paylaşımına şu notu düştü:



"Ne tuhaf, sabah uçacakken Bodrum'a, koyduğum fotoğraftan hemen sonra tekledim. İlk kez uçaktan inmek zorunda kaldım. Bir dönem buradaki resimlere bakıp "ne gezdiniz ama.." diyen sevgili takipçiye selam olsun. Son sekiz ayda sekiz mesafe alamadık! Ne duruyoruz ama! Neyse Allah başka zeval vermesin. Sağlık mı? Bu kadar stres bir yerden çıkacaktı elbet. O bende kalsın. Ben uçakta benim elimi bırakmayan sevgili eşim Ferda'ma ve Erhan Yazıcıoğlu abime teşekkür ederim. Saçma prosedürlerle insan hayatından çok uçuş selahiyetini düşünen @atlas_global ailesine bir şey diyemeyeceğim. Hepimiz prosedür mağduruyuz, kurbanı olmaktan evladır bu. Ve sevgili havalimanı polisine, hastaneye varmam için hiç bekletmediğinden dolayı eksik olmayın diyorum. Siz, siz olun; uçakta rahatsızlanmayın aman. Ve benim yüzümden uçağı rötar yapan tüm yolculardan özür dilerim. Hakkınızı helal edin lütfen. İyi günler.."



Medyatava ailesi olarak Mesut Yar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...



Hangi televizyoncu uçakta panik atak yaşadı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin