Hangi oyuncu rol aldığı diziden ikinci kez ayrıldı?

'Beni Böyle Sev' dizisinin kadrosundan bir oyuncu ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Hangi oyuncu rol aldığı diziden ikinci kez ayrıldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Altan Gördüm, Güven Kıraç gibi isimlerin paylaştığı 'Beni Böyle Sev' dizisine sezon başında ara veren 'Mert Turak' 7 hafta sonra diziye geri dönmüştü.



Dizide 'Nezih' karakterini canlandıran Turak, diziden ayrıldı. 'Vatan' gazetesi TV yazarı Oya Doğan bugünkü yazısında Turak'ın ayrılığının nedeninin tiyatro ve sinema filmi çalışmalarının dizi çekimleri ile çakışması olduğunu yazdı.



Oya Doğan'ın yazısı şu şekilde:



"Beni Böyle Sev dizisini izleyenler bilir, az mı bekledik Nezih ve Reyhan kavuşsun diye… Tam birbirilerine aşklarını itiraf ettiler ve biz ekran karşısında “Oh” demiştik ki, bu kez Nezih’in yani Mert Turak’ın diziden ayrıldığını öğrendik. Turak, Twitter hesabından “Kalbimin yarısını Cem Tabak’ın setinde bırakıp Beni Böyle Sev dizisinden ayrılmış bulunmaktayım. Ben dizimden ayrılmamak için elimden geleni yaptım ama bu yapım şirketinin kararıdır” diye açıklama yaptı. Ben de yapımcı Çağrı Bingüller’i arayıp neden böyle bir karar aldığını sordum. Bingüller, “Mert Turak’la 40’ıncı bölümde yollarımızı ayırıyoruz. Sinema filmi çekerken programımızı ona göre ayarladık. Tiyatro çalışmaları da var. O nedenle programlayamıyoruz. Bu durum bize uymadı. Şimdilik yeni bir karakter almak gibi bir niyetimiz yok. Sonrası için duruma bakacağız” dedi. Açıkçası Beni Böyle Sev’i takip eden biri olarak üzüldüm. Çünkü Mert Turak çok iyi bir oyuncu ve samimi bir Nezih karakteri çıkarmıştı. İki taraf için de hayırlı olur inşallah ama ben Nezih’i özleyeceğim"



Oya Doğan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin