Hangi önemli dizilerin senaristleri Endemol Türkiye ile dört yıllık anlaşma imzaladı ?

Gümüş, Sıla, Lale Devri, Karagül ve en son Karadayı dizilerini kaleme alan senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat hangi yapım şirketi ile dört yıllık anlaşma imzaladı?

Google Haberlere Abone ol
Hangi önemli dizilerin senaristleri Endemol Türkiye ile dört yıllık anlaşma imzaladı ?

Karadayı’nın senaristleri Endemol ile 4 senelik anlaşma imzalıyor!



Gümüş, Sıla, Lale Devri, Karagül ve en son Karadayı dizilerini kaleme alan senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yapım şirketi Endemol ile bundan sonra yazacakları tüm senaryo hakları için milyon dolarlık bir anlaşma imza atmak için el sıkıştılar.



Merkezi İngiltere’de bulunan Endemol Türkiye’nin yeni genel müdürü Gökhan Tatarer, Grubun Türkiye’de gerçekleştirdikleri TV programları yanında, dizi alanında büyük yatırıma girme kararı aldığını ve önümüzdeki günlerde sektörün önde gelen oyuncuları, yönetmenleri ile uzun vadeli anlaşmalar yapmak için görüşmelerde bulunduklarını açıkladı. 30 ülkede, 90’ı aşkın şirket ile dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi ünvanı sahibi Endemol, 2011 yılında Amerika’da kurduğu Endemol Studios ile dünyanın en büyük drama yatırımlarına imza atarak, drama alanında büyüme stratejisini başlatmıştı. Sadece Türkiye pazarı değil, özellikle Amerika Endemol Studios ve İngiltere Endemol ile ortak yapımlara imza atacak kadroda bulunacak olan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, 2014 itibari ile sadece Endemol’e yazacakları yeni senaryolarının yapımında da Creative ekip olarak bulunacak.



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin