Hangi dizi ne kadar reklam aldı?

Medya Takip Merkezi bu hafta da yerli dizilerin reklam karnelerini analiz etti. İşte, 7-13 haftasında en çok reklam alan diziler.

Google Haberlere Abone ol
Hangi dizi ne kadar reklam aldı?

MTM’nin her hafta düzenli olarak yaptığı yerli diziler araştırmasında bu hafta, Show TV’de ekranlara gelen “Pis Yedili” adlı dizi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da birinciliğini korumayı başardı. Pis Yedili, 561 reklam adediyle bu haftanın en çok reklam alan yerli dizisi oldu. 



Bu hafta listenin üst sıralarında yer alan bir diğer yerli dizi ise, “Beni Affet” idi. Hafta boyunca yayınlanan 6 bölümüyle dizi, 316 adet reklam alarak ikinci sıraya yükseldi. 



FOX’un hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan dizisi “Unutma Beni” de reklamverenlerin en çok tercih ettiği diziler arasında yerini almayı başardı. Unutma Beni, bu hafta yayınlanan toplam 9 bölümüyle 257 adet reklam spotunu hedef kitlesine ulaştırmaya çalıştı.



İşte 07 - 13 Ocak haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;



Hangi dizi ne kadar reklam aldı?



Muhteşem Yüzyıl yine zirvede… 

Medya Takip Merkezi’nin hazırlamış olduğu yerli diziler araştırmasında bu hafta medyanın gündeminde en çok yer alan yerli dizi, Muhteşem Yüzyıl oldu. Basının gündeminden düşmeyen Muhteşem Yüzyıl, bu hafta da dizi sahneleriyle ön plandaydı. Arka Sokaklar ise, oyuncularının yeni bir proje ile yakın bir zamanda ekranlara gelmeye hazırlandığı haberleriyle konuşuldu. 



Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;



Hangi dizi ne kadar reklam aldı? - Resim : 2



www.medyaloji.net




Etiketler diziler reklamlar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin