Hangi dizi gün değiştirdi?

FOX TV'nin dizisi eski gününe geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Hangi dizi gün değiştirdi?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul'un paylaştığı "Ali Ayşe'yi Seviyor" dizisi artık eski günü olan pazar yayınlanacak.



Dizi ilk olarak Pazar akşamları 21:30'ta yayınlanmaya başlamış daha sonra perşembe akşamları 20:00'ye alınmıştı. "Ali Ayşe'yi seviyor" bu haftadan itibaren yeniden pazar akşamları 21:30'da yayınlanacak.



İşte dizinin 11. bölümünün özeti:



Aylardır uğraşılan, uğruna onca çile, sıkıntı çekilen şey nihayet olmuştur. Kemal ve Ayten evlenmiş, Ali ve Ayşe aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ayşe ve Bekir’in Kemal’in evinde kaldığı ilk gece olacaktır bu. Huzurla ve mutlulukla geçecek ilk gece.



Ahu ve Yakup işin içine dahil olunca, huzurla geçeceği düşünülen ilk gece kabusa döner, kimsenin gözüne tek gram uyku girmez. Kemal ve Ayten’in balayı da kabusa dönmüştür. Evlenmeden önce mutluluktan havalara uçan çift, evlendikten sonra sürekli kavga eder olmuştur.



Bekir ve Ayşe evde geçirdikleri ilk gecenin sonunda kendi evlerine dönme kararı alır. Ayten ve Kemal ise balayını erken bitirip geri dönerler. Gidenlerle, dönenler aynı anda kapı önünde karşılaşır ve asıl şamata bu karşılaşmayla başlar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin