HandyCafe, internet sektörünün tanınmış isimlerini buluşturdu

İnternet cafelerde kullanılan yazılımın sektördeki 10. yılı kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
HandyCafe, internet sektörünün tanınmış isimlerini buluşturdu

İnternet sektörünün tanınmış iş adamlarından Atilla Yurtseven, kendi geliştirdiği ve uluslararası alanda kullanılan HandyCafe ürününün 10.yaş kutlaması için verdiği yemekli davette iş adamlarını ağırladı. 



Davete Mehmet Ali Yalçındağ, Mustafa Gözalan, Rima Erdemir, Banu Barbarosoğlu, Sina Afra, Arda Kutsal, Birol Kabakoğlu, Ersan Özer, Hakan Baş, Gökhan Ahi, Başak Purut, Sedat Kapanoğlu, Serdar Kuzuloğlu, Alemşah Öztürk, Fırat İşbecer, İnanç Gümüş, Çağlar Erol, Seyhun Özkara, Şenel Şahin ve daha birçok ünlü isim davete katıldı.



Yurtseven'in tek başına geliştirdiği 200'den fazla ülkede ve 70 binden fazla internet cafede kullanılan, internet cafe yazılımı olan HandyCafe hakkında Yurtseven şunları söyledi:



"HandyCafe bugüne kadar bütün ihtiyaçları karşılayan bir internet cafe yönetim yazılımı idi. Ancak bugünden sonra HandyCafe aynı zamanda internet cafelere ek gelir getiren bir kazanç kapısı haline gelecektir. Başta Yandex ve Medyanet olmak üzere, bir çok firma ile yaptığımız iş ortaklıkları doğrultusunda, HandyCafe kullanan cafeler otomatikman birer Premium internet cafe noktası olacaktır. Bu sayede internet cafelere ekstra gelir ve müşteri kazandırmayı hedeflemekteyiz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin