Hande Yener'in parasıyla spor salonu mu açtı?

Ümit Cem Şenol, Hande Yener'den ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Hande Yener'in parasıyla spor salonu mu açtı?

Hande Yener'le yaşadığı 3 yıllık ilişkisi biten oyuncu ve işletmeci Ümit Cem Şenol, bu sabah Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in sunduğu tv100'de ekrana gelen 'Duymadık Demeyin' programına telefonla bağlandı.



Ayrılık sonrası duygularını anlatan Şenol, "Hayat devam ediyor. Ne kadar mutlu olabiliriz ki. Özel hayata girmek istemiyorum. Beni ve ailemi üzen beni bıktıran... Yine arkası boş ve hayal ürünün olan bir haber yüzünden 7-8 ay önce bir programa bağlandım. Hande ile spor salonu açacağımızı ve ayrıldığımızı için spor salonu açamadığımı söylediler. Ama olayın aslı şu, ben bu salonu Hande'nin parası ile değil kendi kazandığım helal paramla açıyorum ve sponsorluk görüşmelerimi kendim oluşturdum. Ben sustukça haberler çıkmaya devam ediyor" dedi.



'Hande'yi özlüyorum'



Hande Yener'le ayrılsalar bile iş konusunda ortak çalışacaklarını dile getiren Şenol, sözlerini şöyle sürdürdü:



"Benim alt yapısını oluşturduğum bir güzellik merkezim var ve biz Hande ile orada ortağız. Ben Hande'yi ne şanı şöhreti olduğu için sevmedim. Sadece Hande olduğu için onu sevdim. Biz iyi ayrıldık. Kariyerlerimize odaklanmak için ayrıldık. Evi terk etti dediler. Ben evi terk etmedim. Ayrıldık nasıl evde kalabilirdim? Birbirimize küs değiliz, iyi niyetliyiz. Hande benim anne ve babamla, ben onun ailesiyle görüşmeye devam ediyoruz. Yaş farkını hiçbir zaman ciddiye almadık. Hande'yi özlüyorum. Her şey kader kısmet ama inşallah barışırız."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin