Hande Yener'in konseri iptal edildi. STK'lar çağrıda bulunmuştu, Hande Yener'in Burhaniye'de vereceği konser iptal edildi. Konseri iptal edilen Hande Yener açıklama yaptı

Aralarında MÜSİAD, Türkiye Gençlik Vakfı, ÖNDER, İlim Yayma Cemiyeti ve Anadolu Gençlik Derneği’nin de bulunduğu Balıkesir Sivil Toplum Platformu'nun talebinin ardından ilk konser iptal haberi geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hande Yener'in konserini iptal etti.

Google Haberlere Abone ol
Hande Yener'in konseri iptal edildi. STK'lar çağrıda bulunmuştu, Hande Yener'in Burhaniye'de vereceği konser iptal edildi. Konseri iptal edilen Hande Yener açıklama yaptı

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Burhaniye ilçesinde gerçekleştirdiği Aromaterapi Festivali kapsamında bu akşam 21.30’da Hande Yener sahneye çıkacaktı.

STK’ların önceki gün yaptığı çağrının ardından konsere saatler kala Bursa Büyükşehir Belediyesi ünlü sanatçı Yener’in konserini iptal etti.

 

"Balıkesir konserimiz bazı gelen tepkiler üzerine iptal edildi"

Hande Yener, konserinin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Konserinin gelen tepkiler üzerine iptal edildiğini ifade eden Yener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu akşam gerçekleşecek Balıkesir konserimiz bazı gelen tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir. Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez. Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun davranış biçimi ve hep tercihim bu…”

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler hande yener stk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin