Hande Ünsal'dan sürpriz hamle!

Son iki yılda, yaptığı şarkılarla başarı yakalayan genç şarkıcı Hande Ünsal, sürpriz bir işbirliğine imza attı... Ünsal, medya iletişimini Önder Sarıahmetoğlu’na teslim etti.

Google Haberlere Abone ol
Hande Ünsal'dan sürpriz hamle!

Son iki yılda, yaptığı şarkılarla başarı yakalayan genç şarkıcı Hande Ünsal sürpriz bir işbirliğine imza attı.

Ünsal’ın medya iletişimini Ebru Gündeş, Murat Boz, Yalın, Funda Arar, Tolgahan Sayışman ve Can Yaman gibi isimlere de danışmanlık hizmeti veren Önder Sarıahmetoğlu’na teslim ettiği öğrenildi. Sarıahmetoğlu, Aleyna Tilki ve Merve Özbey gibi, Ünsal’ın da içinde bulunduğu yeni dönem kadın solistlerin kariyerlerine yaptığı dokunuşlarla dikkat çekmişti.

Hande Ünsal önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni single’ıyla birlikte basın stratejilerini ve yönetimini Önder Sarıahmetoğlu’na bırakacak.

Önder Sarıahmetoğlu kimdir?

1979 İstanbul doğumlu olan Önder Sarıahmetoğlu İstanbul Üniversitesi’nde Piyasa Araştırmaları ve Reklam (ön lisans) ve İşletme (Lisans) eğitimi gördü. Marka Yönetimi ve Pazarlama Stratejileri yüksek lisansı yaptı. Profesyonel hayata DMC (Doğan Music Company) bünyesinde Hande Yener’in menajerliğini yaparak başladı. Yazılı ve görsel medyada muhabirlik, yöneticilik ve köşe yazarlığı yaptı. 2014 yılında iletişim dünyasına transfer oldu. 2016 yılında, eğlence dünyasına hizmet veren Promomedya isimli iletişim şirketini kurdu. Aleyna Tilki projesi için yazdığı strateji ve gerçekleştirdiği yönetimle, genç yıldızın kariyerinde belirleyici rol oynadı. Halen Ebru Gündeş, Murat Boz, Yalın, Funda Arar, Tolgahan Sayışman, Merve Özbey ve Can Yaman gibi isimlerin medya stratejilerini yazıp yönetiyor.

Hande Ünsal'dan sürpriz hamle!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin