Hande Sarıoğlu: Cüretkarımdır! Taytımı giyerim

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren spiker Hande Sarıoğlu geçtiğimiz günlerde deri taytının çok beğenildiğini söyleyerek yeni pozlar vermişti. Ünlü spiker son olarak 2. Sayfa'ya kapılarını açtı. Yatak odasını gezdiren Sarıoğlu croplarını göstererek "Taytlarımı giyer pozumu veririm" diyerek ilginç sözler söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hande Sarıoğlu: Cüretkarımdır! Taytımı giyerim

Spiker Hande Sarıoğlu ne paylaşsa olay oluyor. Sık sık yaptığı cesur açıklamalarla gündeme gelen Sarıoğlu son olarak evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Evini gezdiren ünlü spiker yatak odasını da çekinmeden gösterdi.

Büstiyer ve croplarını gösteren ve spor yaptığı için fiziğine güvendiğini söyleyen Hande Sarıoğlu sevgilisi olup olmadığına dair sorulan soruya da yanıt verdi.

Hande Sarıoğlu: Cüretkarımdır! Taytımı giyerim

'ELLİMİ SALLASAM ELLİSİ'

Hande Sarıoğlu açıklamasında "Şöyle bir şey, bu kızın sevgilisi nasıl yok merak ediyor insanlar. Bir de ben cüretkarımdır, giyerim paylaşırım, arkadan pozlar olsun, dekoltem olsun. Taytlarım olsun filan pozumu veririm. Arayıştayım sananlar oluyor. Bir kere adımı duydunuz mu? Ben istesem, o yalılar, arabalar onları elimi sallasam ellisi" dedi.

Hande Sarıoğlu: Cüretkarımdır! Taytımı giyerim - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin