Hande Fırat'tan geçirdiği kaza sonrası ilk yazı!

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, evinde geçirdiği talihsiz kazanın ardından yazılarına ara vermişti. Fırat, zorunlu aranın ardından bugün kaleme aldığı köşe yazısında sağlık durumuna da değindi.

Google Haberlere Abone ol
Hande Fırat'tan geçirdiği kaza sonrası ilk yazı!

Geçtiğimiz günlerde, Hande Fırat birbirine yapışan bulaşık makinası parlatıcılarını ayırmaya çalışırken, parlatıcılar patlamıştı. Gazeteci, iki gözünde de hasar oluştuğu için hastaneye gitmişti. Serum ve kortizon tedavisi uygulanan Hande Fırat’ın, doktorların tavsiyesi üzerine güneş gözlüğü ile antibiyotik kullandığı bildirilmişti.

Hande Fırat, zorunlu aranın ardından Hürriyet'te yeniden yazmaya başladı. Fırat, yazısının sonunda sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

Hande FIRAT / HÜRRİYET

TEŞEKKÜRLER...

TELEVİZYON muhabirliği hız ve yavaşa tahammülsüzlük demektir. 27 yıldır hız, yavaşa tahammülsüzlük, her işi kendim hemen yaparım gibi alışkanlıkların getirdiği dikkatsizlikle ev kazası geçirdim. Birbirine yapışan bulaşık makinesi tabletlerini hızlı hızlı ayırmaya çalışırken, birine parmağım girdi, içindeki parlatıcı ve deterjan fışkırdı gözlerime girdi. Bir hafta aranın ardından gözlerim iyi. Arayan, soran, geçmiş olsun diyen herkese ve Dünya Göz Hastanesi’nin doktorları ile tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Hande Fırat'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin