Hande Erçel'den annesine duygusal mesaj: Her gün daha da özlüyorum!

Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu, annesinin birinci ölüm yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel'den annesine duygusal mesaj: Her gün daha da özlüyorum!

Son olarak Kanal D'de yayınlanan Azize dizisinde rol alan oyuıncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Erçel, annesinin birinci ölüm yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı.

Hande Erçel, şu ifadeleri kullandı:

"Biz büyürken evde 3 kızdık böyle. 3 deli kız. Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu, biz yine 3 kızız.. Senin öğretilerinle büyüyoruz,büyütüyoruz.

Her gün daha da özluyorum seni pudram.. Her adımım sana biraz daha gurur vermek için, biraz daha yüzünü güldürmek için.. Yapamam dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hic düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış.. Annem olduğun icin çok şanslıyım.

Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum.Beni daha da insan kılan bu acıyla öğrendiklerimle de.. Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış.Edep en guzel cevapmış.. Yaşarken tek kendi başına geldiğini düşünenlere yalnız değilsiniz demek istediğim için yazıyorum bunları.
Kıymet bilmek çok kıymetli..🥀"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biz büyürken evde 3 kızdık böyle.3 deli kız. Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu ,biz yine 3 kızız.. Senin öğretilerinle büyüyoruz,büyütüyoruz..✨ Her gün daha da özluyorum seni pudram..Her adımım sana biraz daha gurur vermek için,biraz daha yüzünü güldürmek için.. Yapamam dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hic düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış.. Annem olduğun icin çok şanslıyım. Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum.Beni daha da insan kılan bu acıyla öğrendiklerimle de.. Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış.Edep en guzel cevapmış.. Yaşarken tek kendi başına geldiğini düşünenlere yalnız değilsiniz demek istediğim için yazıyorum bunları. Kıymet bilmek çok kıymetli..🥀

Hande Erçel (@handemiyy)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin