Hande Ataizi'nin konuklarını hangi evlilik programlarından tanıyoruz?

MedyaTava editörü Ömer Üst, FOX'un yeni programı Sen İste Yeter'i masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Hande Ataizi'nin konuklarını hangi evlilik programlarından tanıyoruz?

İzdivaç programları ile ilgili olarak uzun süredir devam eden tartışma, televizyon kanallarını yeni arayışlara sürükledi. Kısa sürede çözüm bulan kanallar, ikili ilişkilerden vazgeçmedi ve ‘barıştırma programları’ yapılmaya başladı.



Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur programı ile kadın kuşağında kendini ispatlayan Seda Akgül, sezon bitmeden FOX’a transfer olmuştu. Kanal D’de evlilik programı yapan Akgül, ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli barıştırma programıyla ekrana çıktı.



Seda Akgül’ün barıştırma programının ardından, dün de Hande Ataizi’nin sunduğu ‘Sen İste Yeter’, yine aynı kanalda FOX’ta ekran macerasına başladı. Ataizi ve Akgül’ün programlarının yapımcısı Karga Film. Hande Ataizi’nin programı için sadece barıştırma programı dersek haksızlık etmiş oluruz. Başvuranların arasında evlenmek isteyenler de var, yıllardır görmedikleri akrabalarını bulmak isteyenler de var.



Hande Ataizi’nin programında iki tanıdık isim!



Hande Ataizi’nin ilk katılımcısı ise tanıdık bir isimdi: Ayça Beğen… Kanal D’nin geçen sezon sona eren programı Kısmetse Olur ile tanıdığımız Ayça, iki sezon yer aldığı programa damga vurmuştu. Kısmetse Olur’a katıldığı dönemde evli olduğu iddia edilen fotoğraflar da ortaya çıkan Ayça, Hande Ataizi’nin 'Sen İste Yeter' programına katılma nedeni ise, yıllardır görmediği babasıyla yüzleşebilmek. Uzun süredir Kısmetse Olur ekibinde olan Ayça Beğen’in FOX programı Sen İste Yeter’de yer almasına eski yapım şirketi Production House nasıl bir tepki verecek? Göreceğiz…



Sen İste Yeter’in katılımcıları arasında Ayça kadar popüler olmasa da tanıdık bir isim daha vardı. Sunuculuğunu Kemal Doğulu'nun yaptığı ve 15 bölüm Star TV’de yayınlanan Aşk Kafe isimli evlendirme programından hatırladığımız 23 yaşındaki Şulenur Kaplan, evlenmek istediği ile programdaki yerini aldı.



Sen İste Yeter ilk bölümüyle Total’de 1.03 reyting ile 38, AB’de 0.92 ile 33 ve ABC1’de 0.95 izlenme oranıyla 34. oldu. FOX’un yeni programının yayınlandığı saat dilimindeki rakipleri ise şu an için dizi tekrarları. Yeni sezonla birlikte kanalların öğle sonrası için yeni projeleri gelecektir.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin