Hande Ataizi, Talat Bulut'a iftira mı attı?

İki ünlü isim arasındaki polemik devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Hande Ataizi, Talat Bulut'a iftira mı attı?

Televizyoncu İlkay Buharalı ile usta gazeteci Ali Eyüboğlu’nun birlikte hazırlayıp sundukları 'Magazin Noteri' haftanın iki günü YouTube kanalında takipçileri ile buluşuyor.



Ünlü oyuncu Hande Ataizi 'Magazin Noteri'ne 'Yasak Elma' dizisine katılma haberleri ile ilgili bağlanmış ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Tam bir anlaşma sağlanamamış olmasına rağmen, konu ile ilgili yapımcı ile görüştüklerini söylemişti.



Ancak ünlü oyuncu, 2000 yılında 'Melekler Evi'nde Talat Bulut ile oynamış ve o dönem "Talat Bulut beni odasına çağırdı. Ardından gecenin bir yarısı Van Gölü'ne beraber girmeyi teklif etti" açıklamasını yapmıştı. Talat Bulut ise "Sanatçı kimlikleri olmayanlar savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler. Bunları ara sıra tuvalet penceresine sıkışmış görebiliriz." karşılığını vermişti.



Ali Eyüboğlu’nun "Bu açıklamalar aranızda sorun olmayacak mı?" sorusuna Ataizi, "Ben profesyonelim, üzerinden 20 yıl geçti" cevabını vermişti.



Talat Bulut ise bu açıklamaların ardın sosyal medya hesabından bir video yayınlandı. Bulut, "Kadın ortaya çıkıyor, '19 yıl önce ben böyle bir itirafta bulunmadım, onu gazeteciler uydurdu' diyor. Bana iftira atanlar yavaş yavaş itirafta bulunuyor. Benimle uğraşmayın artık!" dedi.



Ali Eyüboğlu’nun kendisini araması üzerine Magazin Noteri’nin dün yayınlanan yeni bölümüne bağlanan Talat Bulut, "Programda 19 yıl önce söylediği bir şeyi gündeme getirip yıllarca bunun üzerinde polemik yaratıp, 19. Yılda da ‘Ben böyle bir şey demedim, gazeteciler uydurdu’ söyleminde bulunması ilginç" dedi.



Bunun üzerine İlkay Buharalı, "Hande Ataizi ‘Böyle bir olay yaşanmadı’ demedi. ‘Ben bunu yeniden hatırlatmadım’ dedi." şeklinde Bulut’un açıklamasını düzeltti. Ancak Talat Bulut inatla, Ataizi’nin kendisine iftira attığı açıklamalarına devam etti.



İşte, gerilimli o telefon konuşması:





Programın sonunda Ali Eyüboğlu’nu arayıp tekrar görüşen Hande Ataizi; yıllar önce yaşadığı tacizi doğrulayarak, yanlış anlaşıldığını söyledi.



Hande Ataizi, Yasak Elma dizisinde rol alacak mı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin