Hamza Hamzaoğlu’na evlilik dışı çocuğunun annesinden icra şoku!

Evli ve 2 çocuk babası Hamzaoğlu’nun, evlilik dışı bir oğlunun olduğu ortaya çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Hamza Hamzaoğlu’na evlilik dışı çocuğunun annesinden icra şoku!

Nergis Hamzaoğlu’yla evli ve 2 çocuk babası ünlü futbol adamı Hamza Hamzaoğlu’nun geçen yıl 'Eşref Çınar' adında evlilik dışı bir oğlunun olduğu ortaya çıkmıştı. 47 yaşındaki Hamzaoğlu’nun 2010 yılında Denizlispor’da görev yaparken takımın medya sorumlusu Sinem Yanmaz’la beraberlik yaşadığı ve bu ilişkiden dünyaya gelen oğlunu da 17 kasım 2011’de sessiz sedasız nüfusuna kaydettirdiği gündeme gelmişti.



Gizlenen gerçeği Sinem Yanmaz’ın facebook’a yazdığı “Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu’dur ama bizi gayrimeşru bir hayat yaşamaya mahkum etmiştir” açıklaması ortaya çıkarmıştı. Hamza Hamzaoğlu, şimdi 6 yaşında olan oğluna karşı babalık görevlerini elinden geldiğince yerine getirmeye çalıştığını öne sürse de Sinem Yanmaz ise aksini savunmuştu. Yanmaz, eski sevgilisi Hamzaoğlu’nun nikahlı eşi Nergis Hanım'ın oğlu Eşref Çınar’ın varlığından habersiz olduğunu öne sürerek küçük oğluna gayrimeşru bir hayat yaşattığını ifade etmişti. Nafaka davası açan sinem yanmaz aylık 30 bin TL talep etmişti.



Bir yıldır oğlunun babası Hamza Hamzaoğlu’yla uzlaşamayan Sinem Yanmaz’ın açtığı nafaka davası kapsamında mahkeme, müşretek çocuk için aylık 3 bin 500 tl tedbir nafakası ödenmesine karar verdi. Bunun üzerine yanmaz’ın avukatları nafakanın ödenmesi için icra takibi başlattı. Ancak hamzaoğlu, 7 günlük yasal sürede ödemeyi yapmadı.



Bunun üzerine ünlü futbol adamının 1 otomobil ve 2 adet motosikletinin üzerine haciz konuldu. Yine ödeme yapılmayınca da icra memurları dün öğlen saatlerinde ünlü futbol adamının Dikilitaş’taki evine hacize gitti. Ancak ünlü futbol adamı ve eşinin konutta olmadığı, tatile gittiği anlaşıldı. Evde bulunan çiftin yardımcısı da kapıyı açmayınca eve polis çağrıldı. Bu sırada Hamza Hamzaoğlu’nun avukatı Sinem Yanmaz’ın avukatını arayıp 8 bin TL’lik toplam borçla ilgili ödeme yapılacağını belirtince haciz işlemi geçici olarak durduruldu. Sinem Yanmaz, eski sevgilisi Hamza Hamzaoğlu’na nafakanın yanı sıra bir de  “eziyet suçu”yla ilgili dava açtı.  Yanmaz, avukatları Okan Kayaalpli, Özkan Karadöl ve Metin Çağlar’ın açtığı dava dilekçesinde Hamzaoğlu’nun aile hukukundan doğan bakım, eğitim ve destek olma yükümlülüklerini yerine getirmeyerek kendisine ve oğluna karşı eziyet suçu işlediğini ifade etti. Yanmaz, mahkemeye kredi kartı, okul ve doktor harcamaları ile kira kontratını da delil olarak sundu.



'Beni ve oğlumu oyuncak gibi kullanıp attı'



Sinem Yanmaz, 5 yıldır ünlü futbol adamının “Eşimin haberi yok” diyerek kendisini oyaladığını ve oyuncak gibi kullanıp attığını ifade etti. Genç kadın, Hamza Hamzaoğlu’nun bir çocuğun yaşam standartlarının altında yaşamaya mahkum ettiğini öne sürdüğü 6 yaşındaki oğlu için mücadelesine devam edeceğini ifade etti.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin