Hamile kadına korkunç tecavüz! İfadeler kan dondurdu

ABD'de 9 aylık hamile bir kadın, gittiği masaj salonundaki 30 yaşındaki masör tarafından korkunç şekilde tecavüze uğradı. Kadının verdiği ifadesinde, masörün masajın sonlarına doğru kendisinden ayağa kalkıp ellerini sedyenin üzerine koymasını istediği ve daha sonra arkasından yaklaşarak tecavüz ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hamile kadına korkunç tecavüz! İfadeler kan dondurdu

ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan hamile bir kadın, doğum öncesi masajı için gittiği salonda, burada çalışan 30 yaşındaki masör Tyler Isaacs tarafından tecavüze uğradı. Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen olay ile ilgili Isaacs, Salı günü sonuçlanan mahkeme kararı sonucu tutuklanarak cezaevine girdi.

KADININ İFADELERİ KAN DONDURDU

9 aylık hamileyken tecavüze uğrayan kadın, Isaacs'ın masaj için kendisini odaya aldığını ve sonlara doğru sırtına da masaj yapacağını söyleyerek ayağa kalkıp ellerini sedyenin üzerine koymasını istediğini ifade etti. Daha sonrasında ise arkadan yaklaşarak tecavüz ettiğini belirtti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Isaacs ise verdiği ifadede, kadın ile rızası dahilinde ilişkiye girdiğini ve asla bir kadına isteği dışında bir şey yapmayacağını söyledi. Hakkında yakalama kararı çıkarılmasından kısa süre sonra tutuklanan 30 yaşındaki adam, cezaevine yollandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin