Hamdi Alkan bir diziye daha konuk oyuncu oldu

Muhteşem Yüzyıl'da konuk oyuncu olarak Süleyman'ın süt kardeşi Yahya Efendi'yi canlandıran Hamdi Alkan, bu hafta bir dizide daha konuk oyuncu olarak ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Hamdi Alkan bir diziye daha konuk oyuncu oldu

Başrollerini Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Kerem Alışık’ın paylaştığı Yol Ayrımı bu çarşamba günü yayınlanacak 2. bölümünde Hamdi Alkan’ı ağırlıyor.



Dizide Başdağıtıcı Tatar Emirze rolüyle karşımıza çıkacak olan Hamdi Alkan, Serbest Fırka’nın kurulacağı haberini ilk öğrenen isimlerden biri oluyor.





Yol Ayrımı’nın 2. bölümünde, İstanbul’da gazetede gece nöbete kalan Murat (Engin Altan Düzyatan), Yalova’dan ve Asım Bey’den (Rahmi Dilligil) gelecek büyük haberi bekliyor. Tatar Emirze de beklenen bu büyük haber için gazeteye çağırıyor. Asım Bey’le birlikte gelen Serbet Fırka haberi herkesi şok ediyor. Baskı normalin10 kat fazlasına çıkıyor, Vakit Gazetesi ilk kez 80 bin adet basılıyor… O günün sabahında çocuklar gazeteleri satmaya başladığında artık herkes Serbest Fırka’nın kurulacağını öğreniyor. Türkiye, bambaşka bir güne uyanıyor...



Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği Yol Ayrımı, 1930 yılında Türkiye’nin ilk çok partili döneme geçiş sürecini anlatıyor.



Yol Ayrımı’nın 2. bölümü, 26 Aralık Çarşamba 22:40’ta TRT1’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin