Hamburg Havalimanı’nda korku dolu anlar. Silahlı bir kişi havaya ateş ederek aracıyla aprona girdi. Uçak trafiği durduruldu

Almanya’da Hamburg Havalimanı’nda silahlı bir kişinin havaya ateş ederek aracıyla aprona girdiği, bunun üzerine uçak trafiğinin durdurulduğu bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Hamburg Havalimanı’nda korku dolu anlar.  Silahlı bir kişi havaya ateş ederek aracıyla aprona girdi. Uçak trafiği durduruldu

Federal Polis Sözcüsü Thomas Gerbert, Alman Haber Ajansı DPA’ya yaptığı açıklamada, Hamburg Havalimanı'nda silahlı bir kişinin yerel saat ile 20.00 civarında aracıyla kapıyı kırarak aprona girdiğini belirtti.

Silahıyla havaya 2 kez ateş eden kişinin aracında muhtemelen iki çocuğun bulunduğunu anlatan Gerbert, bu kişinin eşinin muhtemel bir çocuk kaçırma olayını daha önce eyalet polisine bildirdiğini kaydetti.

Gerbert, Hamburg Havalimanı’nda uçak trafiğinin durdurulduğunu ve çok sayıda polisin olay yerinde olduğu bilgisini paylaştı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde apronda alevler göründü.

GEÇEN AY DA UÇUŞLAR DURDURULMUŞTU

İran'dan gelen bir uçakla ilgili terör ihbarının ardından Almanya'nın Hamburg Havalimanı'nda 9 Ekim'de uçuşlar bir süreliğine durduruldu.

Hamburg Havalimanı'ndan yapılan ikinci bir açıklamada ise uçuşların yeniden başlatıldığı duyuruldu.

Hamburg Havaalanı, resmi internet sitesinde ilk yayımlanan duyuruda, güvenlik önlemleri nedeniyle herhangi bir kalkış veya inişin gerçekleşmeyeceği açıklandı.

Reuters, İran'ın başkenti Tahran'dan kalkan bir uçağa saldırı yapılacağı yönünde elektronik mesajla yapılan ihbarın ardından uçuşların durdurulduğunu aktarmıştı.

Kaynak: A.A
Etiketler Hamburg havalimanı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin