Hamam böcekleri yasaklansın diyeni mi ararsın tavukları greve çıkartanı mı... Yılın birbirinden garip şikayetleri belli oldu!

2023'ün en ilginç şikayetleri çözüm platformu olan Şikayetvar tarafından paylaşıldı. Bu şikayetleri okuyanların ise beyni yandı diyebiliriz. Çünkü bazılarımızın sorgulama ve şikayet biçimi çok farklı....

Google Haberlere Abone ol
Hamam böcekleri yasaklansın diyeni mi ararsın tavukları greve çıkartanı mı... Yılın birbirinden garip şikayetleri belli oldu!

Çözüm platformu Şikayetvar, 2023'ün ilk yarısında kendilerine iletilen şikayetleri derleyip hazırladığı raporun detaylarını paylaştı.

Yılın ilk yarısında platforma gelen okudukça dumur olacağınız en ilginç şikayetler şöyle:

"SEVGİ BİRAZ EMEK VE KAHIR ÇEKMEK DEĞİL Mİ?"

 "Sevgili internet sağlayıcım, öncelikle aylardır yalvarmalarımın meyvesi olarak internet hızımızı 2 MB'den 4 MB'e çıkardığınız için çok teşekkür ederim. Evet, ben 40 MB parası ödüyor olabilirim ama aramızda bir 0'ın nasıl bir lafı olabilir? Yıllardır bana ödettiğin haksız faturalar bir yana duygularımızın karşılıklı olması benim için çok değerli. 40 adım ötemdeki fiberi apartmana sokamıyor olman inan bana sana olan hislerimi etkilemiyor. Uzaktan bir ilişki yürütüyoruz sonuçta! Mesafeli ilişkilerde bu tür şeyler olağan. Ferhat'ın dağları delmesini örnek gösterip aramıza nifak tohumları ekmeye çalışsalar da ben yine de seni seviyorum. Evet, upload hızım KB seviyelerinde sürünüyor. Evden çalıştığım günlerde bir sorguyu çalıştırmam saatlerimi alıyor olabilir, Ama varsın olsun sevgi biraz da emek biraz da kahır çekmek değil mi?”

 "ÇEKİRDEK PAKETİNİN İÇİNDEN YILAN KAFASI ÇIKTI"

"Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun. Şikayet edeceğim gerekli resim video ve fatura elimde mevcut. Bu nasıl bir sorumsuzluk, insan sağlığı ile oynamadır? Yazıklar olsun."

 "FÖN MAKİNESİ YERİNE KALAS GÖNDERMİŞLER"

 "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı. Kapalı streçle kapalı olan ürün kusurlu çıktı. Bu durumdan dolayı çok şikayetçiyim. İnşallah hallolur."

 "HAMAM BÖCEKLERİ VE SAMAN BALYALARI YASAKLANSIN!"

 "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin. Hamam böcekleri ve saman balyaları!!!! "Yeter artık!"

 "SİMİTSEVERİN HAZİN ŞİKAYETİ"

 "Ben simitten şikayetçiyim. Kendisi çok pahalı canım O kadar söyledim… 'Bak sen garibanın göz bebeğisin. Sen zalimin olduğu topraklarda mazluma sahip çıkan bir babayiğitsin bu yaptığın delikanlılığa sığmaz' dedim. Sonunda o da garibana sırt çevirdi, zalimin cebini doldurur oldu."

 "KEKE MUSKA MI YAPTINIZ?" 

"2 gün önce aldığım kekin içinden kağıt parçaları çıktı. İçerisinde Arapça yazılar  mevcut. Keke muska mı yaptınız? Ne yaptınız? Bilinen bir marka olarak karşılaştığım durum üzücü. Konuyla ivedi ilgilenilmesini istiyorum."

 "SAYENİZDE HİNDİSTAN'DA YAŞIYORUM"

 "Size Hindistan'dan yazıyorum. Çünkü konumum Hindistan'da görünüyor. Sayenizde yurt dışına çıkabildim. YouTube'da Hint kanalları, Hint dizileri… Bir farklılık oldu ama bu beni endişelendiriyor. Sanırım IP'de sorun oluştu. Birçok uygulamaya giremiyorum."

 "TAVUKLAR GREVE Mİ ÇIKTI?"

"Sevgili zincir market ailesi... Tavuklarınız greve mi çıktı? Yoksa yumurtadan mı kesildi de geçen hafta 29,5 lira olan yumurta bu hafta 32,5 lira oldu? Yoksa tavuklar 'haftada bir düzenli zam yapmazsanız yumurtlamayız' mı? dedi?  Kısaca milleti sömürdüğünüz için teşekkür ederim."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin