Haluk Levent'ten Gezi yorumu: Ağaç kesme olayı değil

Ünlü şarkıcı, Gezi Parkı olaylarının ağaç kesmeden ibaret olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent'ten Gezi yorumu: Ağaç kesme olayı değil

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir eğlence mekanında sahne alan şarkıcı Haluk Levent, Gezi Parkı olaylarının ağaç kesmeden ibaret olmadığını söyledi.



Gece yarısı By jack’te sahneye çıkan Haluk Levent'i yaklaşık bin kişi izledi. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haluk Levent, Gezi parkı olaylarına da değindi. Ünlü sanatçı, ağaçların sadece gezi parkında olmadığına değinerek, “Ağaç Gerze’de, Bergama’da, ağaç Mersin’de, ağaç Sinop’ta ağaç şu anda Erciş’te. Bunu böyle algılamak lazım” ifadelerini kullandı.



"HALUK LEVENT GAZZE’YE GİDİYOR"



Ünlü sanatçı Haluk Levent, “Bu hafta Sırbistan’a gidiyorum. Sırbistan’da 3 günlük bir aktivite var. 3 günlük uzun bir yürüyüş var. Sırbistan’ın bütün dünyada yankı bulması için. O bölgede yaşanan soykırımı unutturmamak için yürüyeceğiz. Eylül ayında ise büyük bir ihtimal Gazze’ye gideceğim”dedi.



"ANADOLU ROCK BAKKAL MÜZİĞİ OLARAK ADLANDIRILIYOR"



Anadolu Rock hakkında da konuşan Haluk Levent, “Anadolu rock hak ettiği yeri bulmuş değil. Halan bakkal müziği olarak adlandıranlar var ama ben bu müzikten vazgeçmeyeceğim. Bizim pirimiz Barış Manço, Cem Karaca ve Moğollar'dır. Biz onlardan ders alarak geldik” sözlerine yer verdi.



Daha sonra sahneye çıkan Haluk Levent, yeni albümünün müjdesini verdi. Levent, şarkılarının yanında türkü de seslendirdi. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin