Haluk Levent'ten 22 yıl sonra gelen itiraf! 99 depreminde depremzedelere çadır dağıttığı anları paylaştı

AHBAB derneğinin kurucusu Haluk Levent'in bir hayranı ünlü sanatçının 99 depreminde depremzedelere çadır dağıttığı anları paylaştı. Bunu gören Levent, 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent'ten 22 yıl sonra gelen itiraf! 99 depreminde depremzedelere çadır dağıttığı anları paylaştı

AHBAB derneğinin kurucusu Haluk Levent'in bir hayranı ünlü sanatçının 99 depreminde depremzedelere çadır dağıttığı anları paylaştı. Bunu gören Levent, 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

İhtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen Haluk Levent, bu kez de yaptığı yardımdan dolayı duyduğu pişmanlık ile gündeme geldi.

 

 

 

Twitter'da bir hayranı Haluk Levent'in 99 depreminde afetzedelere çadır dağıttığı görüntüleri paylaşarak, 'Haluk Levent 22 yıl önce de çadır dağıtıyormuş' dedi.

Hayranının paylaşımını kendi hesabından paylaşan Haluk Levent, 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı. Görüntüleri gördükçe içim gidiyor. 

Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu' ifadelerini kullanarak pişmanlığını dile getirdi.

Etiketler ahbab haluk levent
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin