Haluk Levent tekrar Saros'u hatırlattı: Yasayı, kanunu takan yok!

Saros Körfezi'nde inşaatına devam edilen FSRU Doğalgaz Limanı ve Kara Boru Hattı’na karşı yapılan eylemlere Haluk Levent'de destek veriyordu. Levent, sosyal medya hesabı twitter üzerinden 2004 yılında projenin iptali için 12 saat 5 dakikalık dünya rekoru kıran konserinin fotoğrafını paylaşıp Soros'u tekrar hatırlattı, '' Mahkeme kararlarına rağmen şirketler Ali kıran Baş kesen. Yasayı kanunu taktıkları yok'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent tekrar Saros'u hatırlattı: Yasayı, kanunu takan yok!

Edirne'nin Saros Körfezi’nde BOTAŞ tarafından aksi yöndeki raporlara rağmen devam eden FSRU Doğalgaz Limanı ve Kara Boru Hattı inşaatına eylemlerle tepki gösterilmişti.

Tepki gösteren sanatçılar arasında olan Haluk Levent bölgede konser vermiş ''“Bu hukuksuzluğu durdurun” çağrısında bulunmuştu.

Haluk Levent tekrar Saros'u hatırlattı: Yasayı, kanunu takan yok!

Üç ayrı bilirkişi heyetinin bilime ve mevzuata aykırı bulduğu ÇED olumlu kararına rağmen devam eden inşaata karşı mücadeleye destek için sanatçılar ve siyasilar çağrı yapmıştı. Haluk Levent bugün tekrar o projenin  iptali için 12 saat 5 dakikalık dünya rekoru kıran konserinin fotoğrafını paylaşıp Soros'u hatırlattı. Levent, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımda '' Ve bugün Saros. Gittikçe yağmalanıyor. Mahkeme kararlarına rağmen şirketler Ali kıran Baş kesen. Yasayı kanunu taktıkları yok. Ne demişler! Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette!'' dedi.

Haluk Levent tekrar Saros'u hatırlattı: Yasayı, kanunu takan yok! - Resim : 2

Haluk Levent tekrar Saros'u hatırlattı: Yasayı, kanunu takan yok! - Resim : 4

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin