Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi

Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi

Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketi sonrası yaraları sarmak için tüm kurumlar ve vatandaşlar büyük çaba sarf ediyor. Ünlüler dünyası da afet bölgesine yönelik yardım kampanyaları için ilk andan itibaren tek yürek olmuş durumda. Bu isimlerden biri de kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla önemli projelere imza atan Haluk Levent oldu.

İKİ BİN AİLE İÇİN KONTEYNER

11 Şubat'ta Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı ve Aleyna Tilki gibi ünlü isimler ile kamera karşısına geçen Haluk Levent, binlerce kişinin yaptığı bağışlar sonrası yardım bütçesini 850 milyon TL olarak belirlediklerini açıklamıştı. Hatay’a 2 bin aile için konteynerler gitmeye başlayacağını duyuran Levent, "Okulları onaracağız. Yaşlılar için bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız" demişti.

Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi

'ÇADIRKENT DOLMAK ÜZERE'

13 Şubat'ta "Üç bin kişinin geçici olarak kalacağı ikinci çadırkent kuruldu" duyurusunu yapan sanatçı, 14 Şubat'ta ise Ahbap Çadırkent'ten video paylaşıp, "Hatay’da üç öğün yemeği olan, içinde yatağı battaniyesi, nevresimleri bulunan üç bin kişilik çadırkent şu an dolmak üzere. Teknik ekiplerini seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Jandarma komutanlığına bağlı canımız askerlere teşekkürler mesajını yazmıştı.

Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi - Resim : 2

'ADINI MAVİ KOYDUM'

Çadırkent'ten yeni bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, kucağında 10 günlük bir bebek ile yer aldığı fotoğrafa şu mesajı yazdı:
10 günlük bebek.
⁦Enkazdan çıkarıldılar.
Ahbap Çadırkentinde yanımızda kalıyorlar.
'Abi daha isim koymamıştık, sen koy adını' dediler.
Adını 'Mavi' koydum.

Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi - Resim : 3

'NEŞE DOLU BİR ÖMRÜN OLSUN MAVİ'

Üç yaşındaki yeğeni ile aynı ismi taşıyan Mavi ile ilgili duygu yüklü paylaşıma kayıtsız kalmayan oyuncu Hande Erçel, "Uzun, sağlıklı, neşe dolu bir ömrün olsun Mavi" yorumunda bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin